Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger?

stec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadałem konto z dobrym eq+8 +9 wybonowane 68lvl wojownik. Dzisiaj jakiś koleś do mnie napisał "czemu masz dostać bana.. twoja postać jest na ss w metine" nie wiedziałem o co mu chodzi i nagle podal mi niby link. www.metin2banned.cba.pl no to wszedłem zalogowałem sie bo to była strona metina . Nagle mnie wylogowało a on po zmieniał hasła jak udało mi się je odzyskać nie było itemów a on w sklepiku miał moje itemy... 

Jak on to niby zrobił!

Opublikowano

Hahhaa dojebałeś... XDDDDDD

Oficjalna strona to: http://pl.metin2.gameforge.com

Po prostu tam widać co wpisujesz. Zgłoś go na policję (joke)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

kit już tego nie odzyskam ani on kary nie poniesie. Ale żeby było sprawiedliwiej chciał bym sie odwdzięczyć tej grze ponieważ gm odpasł mi że to nie jego problem też tak zrobić jak ten gościu pomoże ktoś 

Opublikowano

kit już tego nie odzyskam ani on kary nie poniesie. Ale żeby było sprawiedliwiej chciał bym sie odwdzięczyć tej grze ponieważ gm odpasł mi że to nie jego problem też tak zrobić jak ten gościu pomoże ktoś 

Nie pomagamy w takich sprawach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...