Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolandGaming

NoahNoah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinno wszystko działać :)

Zastosuj się do instrukcji , jeśli masz XP to sprawdź ścieżkę instalacji .

LoL nie ten cytat ^ http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-mods/1287368-1-5-x-1-6-x-applied-energistics-rv-13-c

Byka w nazwie moda dałem ;D

Applied Energistisc

Ale jak ma być na 1.7.2 to chyba to

http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-mods/1294449-1-7-10-applied-energistics-2-rv0-stable-modular

a ten drugi to mekanism

http://www.minecraftforum.net/forums/mapping-and-modding/minecraft-mods/1284681-mekanism-v6-0-5-universal-cable-balloons-5x-ore

Rozumiem, że te linki mogłem wstawić bo to officjalne forum MC :D jak nie to usunę LOL

: -)

47a2cebcf2f4df95.png

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo się ciesze że admin zajebał mi quantumowe(czy jak to sie tam pisze) spodnie. Ni szczylem laserem na claimie gildi co jest dozwolone i dostałem za to bana na 30 minut

Opublikowano

Nah , laser zablokowany :)

A ten RAGE z laserem był uprzedzony kickiem .

Poza tym kto kazał wkładać ? :D

x

Opublikowano

HeHe dostałem bana od administratora przez administratora 

(Doseq) Jesteś poprostu pro :P

Najpierw zostawiasz quantum generator puźniej dajesz za niego bana :

Ps. zostalem zabity przez doseq przez to ze napisałem ze znalazlem pustynie następie wyjebalem w powietrze 

Edit

Doseq to najbardziej nieogarnity administrator reszta jest spoko 

Opublikowano

Eh .. A jak mam cię potraktować jeśli nie informujesz mnie

o itemku który podczas testowania / pomocy w czymś zostawiłem ?

No przykro mi jeśli postanowiłeś go zachować to banik - i tak powinieneś

być zadowolony że ban miał być na 24h , jednak gdy przypadkowo źle wpisałem twój nick

później miałem zw to zacząłeś na mnie bluzgać .. Tylko i wyłącznie z tego powodu banik

przedłużył się o 3 dni :)

Gdzie tu moja wina ?

x

Opublikowano

Pobrałem,wszystko mi działa,lecz gdy próbuje wejść z tego ip : thor.owncraft.pl:3023  ---- mam Logging in.... i nic się nie dzieje ;c.

@Edit

Na liscie w ogóle nie mam czegoś takiego jak : release.1.7.2-Forge10.12.2.1147

mam realse 1.7.2

Opublikowano

@x*PitBul*x

Aktualnie wgl nie ingerujemy w działanie serwera ponieważ przygotowujemy launcher oraz nową paczke modów , proszę o cierpliwość :) 

x

Opublikowano

@KaoLin Jammy Furniture niestety jest pełne bugów , oraz ułatwień takich jak zmywarka ;)

A wygrwanie jednego modu aby wykorzystać 20% jego zawartości niema sensu :P

x

Opublikowano

A może by tak dodać jakieś mody na świat? np. Aether, Twilight  Forest, Lord Of The Ring, The Lion King Mod? :D Byłoby fajnie gdyby administracja niektóre mody by dodała. ^^ Tylko jak już będziecie chcieli dodać mody Twilight Forest i The Lion King Mod, to nie polecam. Grałem na wersji 1.5.2 na tych modach i nie były kompatybilne ze sobą, ponieważ wchodziło sie do świata Króla Lwa, a tam nic, pusto, same polany jakieś i moby z Twilight Forest. Nie wiem jak teraz jest, czy to naprawili. ^^

Opublikowano

@KaoLin

A może by tak dodać jakieś mody na świat? np. Aether, Twilight  Forest, Lord Of The Ring, The Lion King Mod? :D Byłoby fajnie gdyby administracja niektóre mody by dodała. ^^ Tylko jak już będziecie chcieli dodać mody Twilight Forest i The Lion King Mod, to nie polecam. Grałem na wersji 1.5.2 na tych modach i nie były kompatybilne ze sobą, ponieważ wchodziło sie do świata Króla Lwa, a tam nic, pusto, same polany jakieś i moby z Twilight Forest. Nie wiem jak teraz jest, czy to naprawili. ^^

Ty jeszcze masz jakieś nadzieje że ten server znowu ruszy?

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

@KaoLin

@1361622928-U485574.pngRevsPL

Niestety czas ten się przedłuży z racji takiej iż padł ownserver.pl ( hosting na którym zgromadzone były z hohoho , pieniądze ) .

Zostaliśmy zmuszeni do zakupu innego serwera i tak też zrobimy jednak transakcje między bankowe bywają czasochłonne .

x

Opublikowano

@KaoLin

Ymm no bo mają zrobić nową paczkę modów? Stary serw to były tylko BETA testy. ;_;

Były testy no OK. 

@KaoLin

@1361622928-U485574.pngRevsPL

Niestety czas ten się przedłuży z racji takiej iż padł ownserver.pl ( hosting na którym zgromadzone były z hohoho , pieniądze ) .

Zostaliśmy zmuszeni do zakupu innego serwera i tak też zrobimy jednak transakcje między bankowe bywają czasochłonne .

ale paczka podobno już jest tera trzeba zapłacić za hosting 

[̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅][̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...