Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolandGaming

NoahNoah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@RusekCygan

Najprawdopodobniej dzisiaj będzie ostateczny * UPDATE paczki , dodane zostaną :

- AdvancedMachinesAS

- AdvancedSolarPanel

- BiblioCraft

- CompactWindmills

- TwilightForest

- Poprawiona minimapka

I mozliwe ze kilka innych .

Macie jakis serwer ts3?

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Teeesik

Tak jak widać aktualnie beta testy na hostingu , więc - nie .

Postaram się coś załatwić , po beta testach ts będzie na 200% :)

@Edit x] - chwilowy ts :)

(x) Jakby domena nie działała jeszcze.

x

Opublikowano

Tak zupelnie powaznie, polecam wgranie modow nie tyle co ulatwiajacych gre, ale uprzyjemniajacych:

Thaumcraft (niestety ja go nie ogarniam ale potezny mod)

AppliedEnergistics (jeden z lepszych technicznych modow)

ProjectRed (czy jakos tak, dla osob lubiacych redstone)

do tego co macie, MUSI byc railcraft/thermal expansion/computercraft / forestry (to jest MUST BE, przy tych modach co macie)

I mozna jeszcze wgrac mody typu: 

ExtraUtilities (masa fajnych i ciekawych maszynek pozwalajacych na latwiejszy, tudziez mniej obciazajacy serwer, sposob na magazynowanie/przesylanie przedmiotow/energii)

OpenBlocks (jak wyzej)

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

dodajcie jeszcze z 60 modow a nie ;d

graphic.png

Opublikowano

@Ashcan

No niestety

Nie wolno udostępniać ThaumCrafta w modach / na serwerach .

Reszty modów które wymieniłeś niema na 1.7.2

Oprócz Applied Energestic ( czy jakoś tak ) (Raczej NIE wgram)

ProjectRed (Raczej wgram)

x

Opublikowano

Jeżeli już mowa o Thaumcrafcie, to jak czytamy w oficjalnym temacie Azanor napisał:

"You want Thaumcraft in your mod pack? All you need to meet are five simple conditions:
1. Your mod pack needs a link back to this forum post.
2. You cannot make any money off of the mod pack.
3. You cannot claim that you made any part of the mod, and you must give credit to the author of the mod (Azanor).
4. If I ever ask you to remove my mod from your pack, for whatever reason, you do so.
5. Handle any queries and bug reports internally first. This is one of the main reasons I had such a strict anti-modpack policy for such a long time - people using modpacks would come here posting errors that have nothing to do with my mod or that have been fixed ages ago, but still occurs in the modpack because it is using an older version."

Dotyczy to mod packów prywatnych jak i publicznych - czyli obejmuje także serwery.

Poza tym chętnie zagram na serwerze. :)
Opublikowano

Gildie właśnie dodajemy co by płaczu nie było że on mi zniszczył w nocy .

Dlatego złotym środkiem są gildie które przejąć można tylko zabijając właścicieli /członków gildii .

Proszę niektórych - przeczulonych na ten plugin graczy o zachowanie rozumu .

A jeśli komuś obecny " złoty środek " się nie podoba zapraszam do dyskusji na naszego tsa !

x

Opublikowano

Nie mogę włączyć gry. Launcher po wciśnięciu play nie włącza minecrafta tylko znów widzę okno z Play itd wiecie co jest tego przyczyną ?

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

@Watażka

Premium / Non Premium ?

Poczekaj chwilę na początku może się troszkę czasu ładować

Instalując , stosowałeś się do instrukcji ?

x

Opublikowano

@Ashcan

No niestety

Nie wolno udostępniać ThaumCrafta w modach / na serwerach .

Reszty modów które wymieniłeś niema na 1.7.2

Oprócz Applied Energestic ( czy jakoś tak ) (Raczej NIE wgram)

ProjectRed (Raczej wgram)

Extra utilities 1.7.2 - http://www.minecraftforum.net/topic/1776056-16417forge-extra-utilities-v110b/

Open Blocks 1.7.2 - http://www.minecraftsmods.net/openblocks-mod-2/

Thaumcraft - mozna jak widac

a serwer bez Applied Energistics nie ma juz przyszlosci.

Twoj argument jest inwalidą

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

@Watażka

Skontaktuj się z nami poprzez naszego teamspeak'a :)

Spróbuje ci pomóc .

@Aschcan Zadjesz sobie sprawe z tego że na ten moment Applied Energistics oznaczałby

restart mapy ? Ponieważ mod ten zawiera bloki respawnowane podczas jej generowania .

Co do OpenBlock wysyłanie modów z minecraftmods.com 3minecraft.dl i innych takich syfów

świadczy w tym momencie o twojej ich znajomości . Akceptuje co najwyżej linki z minecraftforum.com . <- Niema na 1.7.2 .

A co do Extra Utilites , dlaczego nie - ale opisz mod :D Przekonaj mnie abym go wrzucił .

Openblocks Mod

x

Opublikowano

Przepraszamy za lagi serwera, spowodowane to było modem twilight forest mod, został już usunięty.

Pozdrawiamy, Administracja Poland Gaming

Opublikowano

hihi

Zapewne dostane za ten post % 

Mam pytanie co się stało z serwerem ???

Możecie ogarnąć moda który crashuje serwer ????

Opublikowano

Ludziska, powiem tak, serwer godny uwagi, ale osoby prowadzące go... Żenada...

Dzis, ok godziny 16:40 serwer się zwiesił i już nie ruszył. Tj. na serwerze nie można było nic robić prócz pisania na czacie.. Gdy po kilku minutach nic nie robienia wbiłem na serwer ts3 poinformować administratora o tym, otrzymałem taką odpowiedź:

Cyt.

<16:49:18> "Doseq": NE MOGE

<16:49:19> "Doseq": k***a

<16:49:21> "Doseq": powiedzialem

<16:49:22> "Doseq": ZA 20minut

Mija 20 minut.. I nic.. serwer jest w takim stanie, jak był.. W tym momencie, widać, jak bardzo zależy Wam, administratorom, na graczach.. Poprawcie to, bo będzie ciężko...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...