Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś chętny na sponsora?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, nie wiem czy to dobry dział, jak coś, proszę o przeniesienie. Co do tematu, posiadam 100% SF 100% Client 100% MySQL oczywiście co do SF to patrząc na dzisiejsze serwery, to wypadało by coś dodać do tych plików, ale to nie problem, również jeżeli ktoś chce nie trzeba dodawać nowości do plików, może to być serwer typu tych starszych ;)

Ale to należy ostatnia decyzja do sponsora który będzie zainteresowany kupnem maszyny, oczywiście co do % z IS jeżeli takowy by był, i w ogóle i w szczególe co do informacji zapraszam na priv lub gg 20861026. Tutaj macie link do screenshot'ów:) 

DOWNLOAD:

http://www.dropbox.com/s/0tqqnu32gbc8do1/screenshot.rar

SKAN:

http://www.virustotal.com/pl/file/ef35ff7db0f223fc1b368980ceb68628b440cbe9a5eceb4019d0429bfa6cbcf1/analysis/1404051524/

Także czekam na szybką odpowiedź i owocną w spólpracę:)

banner.gif

Opublikowano

Kolego czy ja napisałem, że to są moje pliki? Nie! Więc o co Ci chodzi??? Nie rozumiem twojego toku myślenia, dzięki za pozdrowienia, ale jeżeli ściska Ci żal dupy, to kup sobie maść na ból dupy!

Nie kupiłem tych plików, ani nie zrobiłem, posiadam je do własnego użytku, skąd? No niestety nie dowiesz się i nie zaprzątaj sobie tym głowy, następnym razem zanim się do czegoś dosrasz, przeczytaj post ze zrozumieniem.... Oferta o współpracę jest dla poważnych ludzi a nie dla takich łbów za przeproszeniem jak ty, sorry ale inne określenie tu nie pasuje.... pozdro

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...