Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe summoners rift bez PBE

vegeta95pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na tym z póltora miesiąca i polecam każdemu, gra się dużo lepiej, nie wiem czemu ale wizualnie daje więcej satysfakcji z gry ;)

btw. Nie mam żadnych spadków fps, lagów, a nic co by choć trochę przeszkadzało w grze przez ten dodatek.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Prosiłbym o pomoc. Gdy zaczynam to instalować, piszę mi że mam kliknąć aby spatchować to, wtedy muszę podać lokalizację, podaję wszystko, jest okej, lecz nagle wyskakuje mi jakieś kilka błędów i otwiera się stronka z linkiem do pobrania (co oczywiście pobrałem), tam są dwa foldery... - wgrałem owe foldery do tego instalatora, lecz dalej jest to samo.

Opublikowano

Jak ktoś chce to na pw dam wersję z baronem, dragonem, oraz wszystkimi minionami w jungli jak i na linni.

# Cztery osoby dostały ode mnie paczkę, proszę napisać czy działa jak należy ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja tam grałem sobie normale żeby się przyzwyczaić i mieć bardziej ogarnięte jak wyjdzie bo na rankach często mnie crashowało a nie chce spaść z diamentu.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Gdy to instaluję, nie widzę wogóle mapy, jedynie co to swój resp - o co chodzi? - nie widzę też wież, inhibitorów oraz nexusa.

(REINSTALOWAŁEM, NADAL NIE DZIAŁA)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...