Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayBreak - ISS Hack v2.7 [Aktualizowany]

Hehciu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie widać.. :3

Zobacz google.. brakuję Ci tego pliku : 3

Po 1 masz to samo co ja na screenie.

Po 2 miałem ten plik nie wiem gdzie pisze że go nie miałem.

Po 3 masz nie tą wersję tego pliku i to wszystko.

graphic.png

Opublikowano

No ja mam problem bo robię wszystko co trzeba Czyli to co na filmiku no i kiedy wcisnę enter to mi NIE pojawia się to okienko i nawet w trakcie gry próbowałem coś robić i nic :\ Pls Help

Opublikowano

No ja mam problem bo robię wszystko co trzeba Czyli to co na filmiku no i kiedy wcisnę enter to mi NIE pojawia się to okienko i nawet w trakcie gry próbowałem coś robić i nic :\ Pls Help

Opublikowano

Cheat działa bez zarzu... nie no... jest jedno co mnie irytuje... Nie tylko ja mam taki błąd ale moi koledzy również... czasami na Ghoście mimo trafienia w przeciwnika nie zabiera hp, Aimbot na duże odległości jest kiczowy, rzadko, lecz zdarza się że Bone Player i Box Player jest obok gracza nie prosto na graczu, są bugi typu "lag cheata" wtedy wszystko działa źle... ale ogólnie to jest fajnie... ;)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Oby Was wszystkich zbanowali, o! 

Tego Wam tylko życzę, biedaki. 

I nie.. Nie płaczę, że zabił mnie 'cziter' bo takich jak Wy spotykam codziennie non-stop w tej grze i co po takich spotkaniach wychodzi? No tak.. Że koleś kilka razy się teleportnie za mnie itd. i ostatecznie leży w piachu.

Psujecie dobrą grę bo nie potraficie sobie poradzić bez tego syfu. 

Grajcie dalej i miejcie 'radość' z tego, że zabiliście.. Zaraz, zaraz! Cheat zabił. :)

Tak swoją drogą to typowy Super-Jumper to bardzo łatwy cel do zabicia a takich ludzi bardzo przyjemnie się zabija.

Płaczcie dalej o updatowanie cheat'a bo wyszedł update ze strony gry i ojeju.. Jak ja teraz zabije kogoś. 

See' Yaa', biatchyzz. ;)

@topic Ehe, tak, tak.. Rewelacyjny cheat.. Polecam bardzo osobą które nie potrafią grać.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale mam problem z aimbotem. Jak go włączyć? Pisze, ze jest włączony, ale sam muszę na wrogów nakierowywać.

I jak mnie nie zgłaszają i używam tylko ESP to dostanę bana?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś jak włączyć to cholerne areo glass na Windows 8 ? niby je mam a na cheacie nadal piszę że mam włączyć....

card.png

Opublikowano

Witam mam problem oto z tym emulatorem . Ponieważ pokazuje mi o 10 m boxa esp od osoby która tam jest i nie wiem jak to naprawić na filmach widziałem że są równo z postacią a gdy ja mam to rozjeżdza mi się i nie nakłada się ze sobą co zrobić ?

Opublikowano

Witam mam problem oto z tym emulatorem . Ponieważ pokazuje mi o 10 m boxa esp od osoby która tam jest i nie wiem jak to naprawić na filmach widziałem że są równo z postacią a gdy ja mam to rozjeżdza mi się i nie nakłada się ze sobą co zrobić ?

Wejdź na oryginalny temat cheata, link jest w temacie, i ściągnij najnowszą wersje, której tu nie ma. w logach jest nawet napisane ze jest to poprawione. Powodzenia ;), napisz czy działa.

JoloTHC_eune_24_4_nozg.png

Opublikowano

Wejdź na oryginalny temat cheata, link jest w temacie, i ściągnij najnowszą wersje, której tu nie ma. w logach jest nawet napisane ze jest to poprawione. Powodzenia ;), napisz czy działa.

Niestety nie działa mam wersje 2.13 i nic nie działa nie wiem co dalej robić masz może jakieś jeszcze pomysły ?

Opublikowano

a masz rozdzielczość na całym monitorze? Mój kolega miał tak samo i po zmianie rozdzielczości wszystko wróciło do normy.

Mam w okienku  Jakieś jeszcze pomysły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...