Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayBreak - ISS Hack v2.7 [Aktualizowany]

Hehciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy to

*Jeżeli będziesz używał dłużej niż 10 sekund, i przejdziesz więcej niż 10 m możesz zostać wyrzucony z serwera ale nie zbanowany!

*Najlepiej używać jak jest się obok przeciwnika!

Jest wciąż aktualne dla obencych wersji?

Jakie są możliwości zostania zbanowanym za używanie cheata. Tzn. systemy zabezpieczeń w grze go na pewno nie wykryją?...

Doprecyzuję swojego pytanie: W grze CS 1.6 nie było jako takich zabezpieczeń dodatkowych, była jedynie administracja, jak jest w tym przypadku? Jak ominiemy zew. program anty-cheatowy to już nie mamy się czego bać?

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak z tym Ghostem jest to wciąż aktualne. Prawdopodobieństwo zbanowania jest zależne od tego jak używasz tego cheata. Gdy będziesz używał go bez głowy, czyli np. skakał z nudów do góry itp. to szybko Cię  zbanują lecz jeżeli będziesz używał z głową np. skakać raz na jakiś czas by kogoś zabić a nie z nudów itd. to możesz bardzo długo pograć na tym cheacie.

Opublikowano

Niestety wyskakuje mi cały czas błąd 0x000007b po wgraniu msvcp110.dll i msvcr110.dll do SysWOW64, reinstalowałem również Visuala 2013 Redistributable, directx nie mogę zreinstalować bo go nie mogę usunąć, nie mam już naprawdę pomysłów co dalej robić, żeby uniknąć tego błędu. Korzystam z windowsa 8.1 u1. czy macie może jakiś pomysł co z tym zrobić? 

Opublikowano

Odpalam WarZ odpalam cheat na adminie klikam enter i nic dalej się nie dzieje w konsoli pisze ,że Inject a jednak nic się nie dzieje ; / 

Opublikowano

Widzę żę macie problemy z odpaleniem hacka a więc tak 

1. błąd 0x000007b Spodowany jest wgraniem błdnych dll MSVCP.dll  jezeli system  jest 32 bitowy lub  64bit musicie uważnie sprawdzić pod jaką wersję pobieracie.

2.Czarny ekran - uruchamiamy Infestation.exe i Playloader.exe jako administrator jeżeli wyskoczy nam błąd zd3d pobieramy tą bibliotekę i wklejamy do folderu z grą.

w razie jakichkolwiek dodatkowych problemów proszę pisac na pw a pomogę.

Opublikowano

2.Czarny ekran - uruchamiamy Infestation.exe i Playloader.exe jako administrator jeżeli wyskoczy nam błąd zd3d pobieramy tą bibliotekę i wklejamy do folderu z grą.

Mam ten problem i nie wiem jaką bibliotekę wgrać bo all z 1 strony instalowałem i nic nie pomogło

Opublikowano

żeby ghost działał musisz mieć zaporę włączoną pliki ustawione jako uruchamianie przez administratora oraz w regułach p[rzychodzących musisz zmienić z Infestation na Infestation.exe

Opublikowano

Mi wyskakiwało 0x000007b error. Wkleiłem plik tak jak w instrukcji i dalej to samo proszę o pomoc. Mój system to windows 7 64

Opublikowano

jak będę używał tylko ESP dostane bana? I kiedy cheat zazwyczaj staje się detected? Po jakieś aktualizacji na przykład czy może być detected tak z dupy w normalny dzień bez patcha?

Opublikowano

Jak wejdzie patch na infestation to nie używaj hacka poczekaj na Update hacka i dopierow wtedy bo w innym przypadku jest możliwość bana

I mam prośbe żeby jakiś dobry człowiek się ze mną skontaktował na PW i pomógł z tym hackiem bo mam pewien problem.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...