Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold ammo

qba4474

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja nie rozumiem tego płaczu . Wkońcu każdy sobie może kupić takie pociski i nie musi wydawać ani grosza z portfela a jak kogoś nie stać to niech nie pisze głupot o tym że tylko nooby używają " gold" ammo bo w niektórych sytuacjach nawet niższych od siebie tierów bez ammo nie przebijesz ( np. Pz.II J albo T7CC - chociaż on nie ma gold ammo) a to że to jest za walutę premium nie oznacza że jest leprze bo niekiedy może być  gorsze nawet od OB albo PP , dodam tylko że gold ammo denerwuje mnie w jednym czołgu - 10 tier TD brytyjski , po co ludzie używają gold ammo ? Można na nim grać zwykłymi . Zauważyliście że na CT zawsze większość gra gold ammo i potem się dziwią czemu nie umieją grać ?

A po co fv ma strzelać za 900 dmg mniej, jak można z golda i po 1900 ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

A ja nie rozumiem tego płaczu . Wkońcu każdy sobie może kupić takie pociski i nie musi wydawać ani grosza z portfela a jak kogoś nie stać to niech nie pisze głupot o tym że tylko nooby używają " gold" ammo bo w niektórych sytuacjach nawet niższych od siebie tierów bez ammo nie przebijesz ( np. Pz.II J albo T7CC - chociaż on nie ma gold ammo) a to że to jest za walutę premium nie oznacza że jest leprze bo niekiedy może być gorsze nawet od OB albo PP , dodam tylko że gold ammo denerwuje mnie w jednym czołgu - 10 tier TD brytyjski , po co ludzie używają gold ammo ? Można na nim grać zwykłymi . Zauważyliście że na CT zawsze większość gra gold ammo i potem się dziwią czemu nie umieją grać ?

Bo lepiej walnąć za 1000 niż w ogóle nie zadać DMG? Ten TD na AP strzela więcej strzałów za 0 niż jakikolwiek inny pojazd (nawet JgPz)

Poza tym 275/230 (230 po update) peny na HE jest lepsze moim zdaniem niż 300 na PP...

Opublikowano

A ja nie rozumiem tego płaczu . Wkońcu każdy sobie może kupić takie pociski i nie musi wydawać ani grosza z portfela a jak kogoś nie stać to niech nie pisze głupot o tym że tylko nooby używają " gold" ammo bo w niektórych sytuacjach nawet niższych od siebie tierów bez ammo nie przebijesz ( np. Pz.II J albo T7CC - chociaż on nie ma gold ammo) a to że to jest za walutę premium nie oznacza że jest leprze bo niekiedy może być  gorsze nawet od OB albo PP , dodam tylko że gold ammo denerwuje mnie w jednym czołgu - 10 tier TD brytyjski , po co ludzie używają gold ammo ? Można na nim grać zwykłymi . Zauważyliście że na CT zawsze większość gra gold ammo i potem się dziwią czemu nie umieją grać ?

Złotej amunicji używa się na FV po to, by ,,łan szotować" takie czołgi jak IS-7. Na AP'kach waliłby po 900 + dingał, by się, a na złotej amunicji zawsze wejdzie z DMG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...