Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hajsem

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś lubi się wlec po mapie czołgiem KV 1 który dostanie nerfa to niema problemu

Ja wole wlec sie po mapie Jagd Tigerem 8.8 ;) ale to tylko moje zdanie ;)

Opublikowano

Nie każdy może sobie na to pozwolić, może on nie chcę wydawać kasy na grę ?

Jezeli nie wydasz kasy to bedziesz mial te 4k bitew na "kawu"

Opublikowano

Kup T-25, genialny czołg :) Jadę nim KV-1 i inne HT bez problemu, dodatkowo można spokojnie od 20-60k zarobić. 

PS NIE BIERZ T-28! To największy złom jaki może być w WoT

Praktycznie zawsze  ginąłem na polu bitwy (nawet trzymając się z tyłu, podczas flankowania czy stania w bazie...)

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Z tego ci widzisz, kup T-25. Dobry czołg którym można wyjść na dobry +, mój kumpel go ma ale jest newbie i ustawia się nim bokiem, ale nawet jak jajco zrobi w bitwie i zostanie mu resztke hp to i tak dostaje 10k +.

Co do T-28, dla mnie to był przyjemny czołg nie wiem co wy chcecie. Jeśli się umie grać to pancerz nie przeszkadza.. każdy czołg ma wady i zalety, ludzie..

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Z tego ci widzisz, kup T-25. Dobry czołg którym można wyjść na dobry +, mój kumpel go ma ale jest newbie i ustawia się nim bokiem, ale nawet jak jajco zrobi w bitwie i zostanie mu resztke hp to i tak dostaje 10k +.

Co do T-28, dla mnie to był przyjemny czołg nie wiem co wy chcecie. Jeśli się umie grać to pancerz nie przeszkadza.. każdy czołg ma wady i zalety, ludzie..

Ewentualnie można polecić Churchilla III. Nie grałem tym czołgiem dobre pół roku, a teraz znów go mam i takie wyniki idzie wykręcić, że szok. Jego wadą jest mobilność i wieża, ale za to ma spamerskie działo, które fajnie kara takie KV-1 czy nawet KV-1S, KV-2. ;)

Opublikowano

Ewentualnie można polecić Churchilla III. Nie grałem tym czołgiem dobre pół roku, a teraz znów go mam i takie wyniki idzie wykręcić, że szok. Jego wadą jest mobilność i wieża, ale za to ma spamerskie działo, które fajnie kara takie KV-1 czy nawet KV-1S, KV-2. ;)

Warto wspomnieć o penetracji na goldzie ^^

Opublikowano

WoT to jest gra za DARMO lecz aby jakoś wychodzić na + gdy masz już czaółgi ponad 7/8 tier bez konta premium jest bardzo bardzo Ciężko! Więc prędzej czy później premium będzie potrzebna .

Nie jest cięźko. Wystarczy grać na poziomie zielonego gracza.

Opublikowano

WoT to jest gra za DARMO lecz aby jakoś wychodzić na + gdy masz już czaółgi ponad 7/8 tier bez konta premium jest bardzo bardzo Ciężko! Więc prędzej czy później premium będzie potrzebna .

Nie mam najmniejszego problemu z wyjściem na + isem-7 bez premium. Grać nie umiesz i tyle.

Opublikowano

Nie mam najmniejszego problemu z wyjściem na + isem-7 bez premium. Grać nie umiesz i tyle.

Czasami zdarzy sie bitwa gdzie kompletnie nic nie wychodzi... wtedy mozna i 30k na - wyjsc.

@topic.

Premium nie jest potrzebne. wystarczy czolg typu t49 albo kv-1 i masz hajs.

Opublikowano

Czasami zdarzy sie bitwa gdzie kompletnie nic nie wychodzi... wtedy mozna i 30k na - wyjsc.

Zagrałem około 20 bitew na tym czołgu, tylko raz wyszedłem na -. -1k.

Opublikowano

Zagrałem około 20 bitew na tym czołgu, tylko raz wyszedłem na -. -1k.

Mowie, ze czasem... jednym (noobom) zdarza sie prawie zawsze. A innym prawie nigdy. Ale czasami sa takie bitwy, ze sportem walisz w m5a1 i sciagasz gaski albo isem3 w 50 100 i nie przebijasz bo ding.

Opublikowano

Mowie, ze czasem... jednym (noobom) zdarza sie prawie zawsze. A innym prawie nigdy. Ale czasami sa takie bitwy, ze sportem walisz w m5a1 i sciagasz gaski albo isem3 w 50 100 i nie przebijasz bo ding.

Jak celujesz prosto w wieże to się nie dziw :D

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jak celujesz prosto w wieże to się nie dziw :D

Czasami mam tak ze apkiem nie wchodzi w bok... A wieza 50 100 jest miekka.

Opublikowano

Skończcie ten offtop. To temat o problemie z hajsem, a nie czy da się przebić AMX'a 50 100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...