Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hajsem

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio wogóle nie nabywa mi kasy w wocie (cały czas 30 k xD) I nie wiem co zrobić nabijanie kasy przez czołgi troche nudzi, bo nie chce mi sie grać na przymus xD

Opublikowano

Kup konto premium, wtedy będziesz wychodzić na +. Do tego jakiś premtank typu IS-6, lub jagoda.

Opublikowano

Mam kv-1, ale nie zabardzo mi sie chce grać, bo przeżuciłem wymaxowaną załogę na lepszy czołg i tera mam załoge na 76% xD

Hmm... najlepiej graj na kawulcu wymaxuj go a zaloga "sama" sie wbije.

Opublikowano

Model ekonomiczny w tej grze jest tak zrobiony aby konieczny była premka lub prem tank... Rozwiązania typu "kupić KV-1 i graj nim" są na dłuższą metę nudne. Nic na to nie poradzisz i musisz się do tego zastosować(czyt. kupić). Go over it or go to WT.

Opublikowano

Model ekonomiczny w tej grze jest tak zrobiony aby konieczny była premka lub prem tank... Rozwiązania typu "kupić KV-1 i graj nim" są na dłuższą metę nudne. Nic na to nie poradzisz i musisz się do tego zastosować(czyt. kupić). Go over it or go to WT.

Cholera wiesz o modelu ekonomicznym i ekonomii WoTa. Dobry gracz zarobi bez premium nawet na dychach, więc nie pierdziel. Chcesz pozarabiać to nakupuj kilka czołgów T5-6 i graj nimi naprzemian. Nauczysz się grać i będziesz zarabiał na wyższych tierach.

Mówienie go to WT, gdzie tam bez premki zarabianie hajsu na koleny czołg/samolot wysoookiego poziomu (4/5) to kilkaset bitew...

Opublikowano

Cholera wiesz o modelu ekonomicznym i ekonomii WoTa. Dobry gracz zarobi bez premium nawet na dychach, więc nie pierdziel. Chcesz pozarabiać to nakupuj kilka czołgów T5-6 i graj nimi naprzemian. Nauczysz się grać i będziesz zarabiał na wyższych tierach.

Mówienie go to WT, gdzie tam bez premki zarabianie hajsu na koleny czołg/samolot wysoookiego poziomu (4/5) to kilkaset bitew...

Nie zarobi, a nawet jeśli to ile zajmie mu zebranie na IX-X poziom? Problem polega na tym że grając nimi zdobywa się tylko kasę i exp załogi, co niewiele daje. W WT bada się także następny samolot/czołg.

Kilkaset bitew, serio? Po 1 premka daje +50% do kredytów tak jak w WoT, a po 2 dobrzy gracze twierdzą że gra się B-17 na HB i dostaje się po kilkadziesiąt tysięcy za bitwę.

Opublikowano

Wydaj 20zł na grę i kup T-25/Churchilla III. Na tych czołgach można spokojnie dograć do Xt. Zawsze możesz się podszkolić i zdobywać golda na ESL. WT jest dużo bardziej nastawione na kasę, z resztą ta firma już upada. 

KV-1 to przyjemny czołg i warto zagrać to 50 bitew, aby zarobić np. 1kk kredek.

Opublikowano

Pozwolę sobie dodać mojego kolegi NM.

http://www.noobmeter.com/player/eu/wojak1111/502803482/

Ma 4 000 tysiące bitew na KV-1 i zagrałby drugie tyle, bo on kocha ten czołg. Jeżeli się ma motywację to nie trzeba wydawać złotówek na tą grę (przykład kolega).

Oczywiście można kupić sobie czołg p. żeby szybciej szło zarabianie, ale nie mów, że ta gra jest pod czołgi premium, bo ludzie je kupują po to, by szybciej im się kasa nabijała.

Opublikowano

A jest jakiś tańszy czołg premium? Tylko na pscf?

Najtańszych nie ma sensu kupować, bo będziesz zarabiał po 5-15k za bitwę. T-25 można po 25-40k wychodzić, a kosztuje on po zniżce 750, która jest często i może będzie na 4 lipca. 20zł PSC, kupujesz 1000 golda i czekasz na promocję. Tyle.

Opublikowano

Jeżeli się ma motywację

Ile osób ma motywację aby robić 4 tysiące bitew na jednym czołgu? Bardzo mało. @Matkimen , miałbyś czas i motywację aby grać 4000 bitew jednym czołgiem? Znudził ci się kiedyś jakiś czołg? Po ilu bitwach?

Czołgiem premium te same rezultaty(w kredytach) osiągnie się kilka razy szybciej.

Mam kv-1, ale nie zabardzo mi sie chce grać

No właśnie.

Opublikowano

Najtańszych nie ma sensu kupować, bo będziesz zarabiał po 5-15k za bitwę. T-25 można po 25-40k wychodzić, a kosztuje on po zniżce 750, która jest często i może będzie na 4 lipca. 20zł PSC, kupujesz 1000 golda i czekasz na promocję. Tyle.

Ewentualnie można mu polecić coś z pancerzem typu ChurChill III. Działo spamerskie, pancerz odbije, jedynie trzeba też kątować wieże.

Na pewno on też będzie na zniżce, bo ruskie.   

@Edit

Fireho, nie trzeba grać tylko KV-1. Są też przyjemne czołgi typu Hellcat, KV-1S i nimi też się fajnie zarabia.

Opublikowano

Kup T-28. Za pestki na pierwszej bitwie 2 k naprawa 2k i za bitwe 15-30 k i jesteś n'a + . Czołg przyjemny

t-28? serio? To 4 tier i jeszcze ten papierowy pancerz..

Opublikowano

Liczy sie tez przyjemnosc z gry. A kv-1 jest przyjemniejsze od t-28.

Jeśli ktoś lubi się wlec po mapie czołgiem KV 1 który dostanie nerfa to niema problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...