Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client terenzo wywala metka po zalogowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam pliki terenzo ładnie śmiga wszystko na innym cliencie bez problemu normalnie się loguje i gram.

A na cliencie terenzo wpisuje passy-loguje się-wybiera postać-ładuje się gra i jak już się prawie załadowało całe wyłącza mi metka. Jest tak na każdej postaci na każdym koncie a na tym innym cliencie działa normalnie... Zależy mi bo to oryginalny client terenzo co może być nie tak?  Mojemu koledze normalnie działa na tych plikach i na jego cliencie, przeinstalowałem go kilka razy skonfigurowałem root tak jak ma być wyłączyłem antywirusa, zapore itp. Nic to nie pomaga, może to jakaś aktualizacja windowsa czy coś? mam windows xp sp 3 z najnowszymi netframeworkami.

Wrzucę sysser z clienta:

0628 21:05:33058 :: 
uiCharacter.py(line:401) __LoadWindow
uiCharacter.py(line:155) __BindObject

CharacterWindow.__LoadWindow - exceptions.AttributeError:'module' object has no attribute 'ToolTip'

0628 21:05:33058 :: ============================================================================================================
0628 21:05:33058 :: Abort!!!!

Z góry dzięki, pozdro.

Opublikowano

Pomogło! dzięki mistrzu.

Teraz mam inny problem... co chwile przycina i loga na innym cliencie tak nie mam a tutaj zacina co chwilę i po takim lagu mnie loga najczęściej.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...