Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NOWE NOWOŚCI!

Wesołe miasteczko będzie posiadało tetris'a, colormatch'a oraz kolejka górska!

Może jeszcze będzie wiele rzeczy!

A i ogólnie start 8 lipca, ale 10 lipca będzie(chyba :() WESOŁE MIASTECZKO dla donatorów! Przepraszamy!

ZAPRASZAMY DO ZAPISYWANIA SIĘ JAKO UCZEŃ BĄDŹ NAUCZYCIEL! 

@EDIT: Przepraszam za DoublePosta.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Raczki

Czy bd. coś na zasadzie szeptu? Że np. jest jakaś szansa, że nauczyciel usłyszy i uwaga czy coś? xD

Anime.png

Opublikowano

Nick: Raczki

Czy bd. coś na zasadzie szeptu? Że np. jest jakaś szansa, że nauczyciel usłyszy i uwaga czy coś? xD

Tak będzie, dodany.

@EDIT: Tetris'a nie będzie jednak. Ale colormatch strasznie laguję. Ale jeszcze pomyślę o nim.

Opublikowano

Tetris i colormatch jednak będzie we wesołym miasteczku. :)

Zna ktoś jakieś fajne pluginy tego typu? :)

Tak w ogóle na mapie będzie coś nowego a jest nim teatr.

Zapaszam do zapisywania się jako uczeń bądz nauczyciel!

Opublikowano

Dodany!

Zapraszam do zapisywania się jako nauczyciel matematyki, wychowania fizycznego bądź j. polskiego! :)

Oraz na ucznia! ;)

Opublikowano

@kubanek_kuba No może, nawet fajna minigra. :)

Zapraszam do zapisywania się jako nauczyciel, bo jak nie będzie nauczycieli to serwer nie wystartuje....

Miło by było jakby też jako uczniowie.

Opublikowano

Podanie na ucznie (Kolegi)

Nick: Skir

Dodany, jak będziesz z kolegą na starcie i przynajmniej twój kolega przegra 1h, dostaniesz nagrodę :)

Myślałem właśnie nad zostaniem wuefistą ale myślę że łatwiej będzie zostać uczniem :P

PODANIE NA UCZNIA

Nick:Bullit

Dodani

Opublikowano

Nowy Update ze serwera!

• Teatr zrobiony.
  • We wesołym miasteczku będzie mogło się kupić towarzysza(A jest nim pies :))
  • Ogólnie zrobiłem kolejną grę we wesołym miasteczku i to ciekawą. Chyba wszystkim się spodoba. :D

Ogólnie mamy jeszcze do zrobienia szpital oraz dorobić coś we wesołym miasteczku. :)

Ogólnie zapraszam do zapisywania się jako nauczyciel bądź na uczenia! :)

NOWE!

• Dodałem pluginy do sportu(Jak koszykówka i piłka nożna), dam znać jak będą działać! :)
Opublikowano

Plugin na koszykówke działa, ale na piłkę nożną już nie! :(

Poszukam plugina na jakis kolejny sport, ale to jak wstane, ja tam już ide spać. :)

Zapisujcie się!

Opublikowano

Ciekawie zapowiadający się serwer.

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

@EDIT: Za co dostałem warna? Za to że refreshuje? DP to refresh? Chyba prędzej bana dostanę zanim będzie start serwera...

UWAGA!

Jeżeli ktoś nie może się zapisać (Ma za mało postów) może napisać na Prywatnej Wiadomości! A jak nie ma konta to na GG(51035684) :)

A i 2 lipca do 3 lipca nie będzie mnie. Więc, jakby ktoś by chciał refreshować temat(Żeby nie umarł) byłbym wdzięczny! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...