Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

288581403972665325757.jpg

NAUCZYCIELE:

J. POLSKI - Ryuuji

MATEMATYKA - xXMine4YouXx

MUZYKA - 0Nuker0

PRZYRODA - Finn_the_human

WYCHOWANIE FIZYCZNE - xSzczypior

Chcesz być nauczycielem? Zapisz się teraz!

[color=#008000]PODANIE NA NAUCZYCIELA[/color]
Nick:

Uczniowie:

-grif_91

-MrRichardPL

-Abrakadabra

-Kibonga

-Neron

-melon090

-Biter07

-kubanek_kuba

-Raczki

-Kamkus

-derene12

-Jankowan

-Skir

-Bullit

-JoJxMaJo

-ninja_gil 

-Sarkan

-measter859

-papaja1998

-KubaRoksOne

-mibac138

-MichciQ

-KuLeG

-Hotos321

-Prefidek

-KlykPL

-FraxoMC

-bartiss122

-TheMatiaz0

-Struppi4

-MrSeno

-TheRex102

-agam333

-Smoodline

-Getis

-sonaflare

-kacper99322

Chcesz być uczniem? Zapisz się teraz!

[color=#0000ff]PODANIE NA UCZNIA[/color]
Nick:

Dyrektor:

-Drison

ViceDyrektor:

-M3doza

ADMINISTRACJA:

-[HeadAdmin]Piesel_

-[Admin]Tommy_Bear

-[Admin]snsdfxas

POJĘCIA ROLEPLAY:

RP(ROLEPLAY) czyli odwzorowanie prawdziwego życia.

(Są do tego komendy jak /me - czyli to co robi twoja postać)

(DM)DeathMatch - Zabijanie osób trzecich bez powodów.

NON-RP(NON ROLEPLAY) - Robisz czynności które nie mogą być zrobione w życiu realnym.

IC(In Charcter) - Czat związany z grą.

(Np. "Maciek! Do tablicy!)

OOC(Out Of Character) - Czat nie związany z grą.

(Np. "Czekaj mama mnie woła."

AFK(Away from Keyboard) - osoba która nie jest OOC na komputerze, tylko nabija godziny na serwerze jest to karalne.

PG(PowerGaming) - Czyli zmuszenie drugiej osoby do gry Role Play, np. /me podchodzi do Pawła i zabiera mu łyżkę, jeżeli ta osoba nie wyraziła zgody.

RK(Revenge Kill) - zabija cie ktoś i chcesz rewanżu, postanawiasz go zabić.

image.png

START SERWERA ODBĘDZIE SIĘ 8 LIPCA!

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przyjęty!

Zachęcam do zapraszania swoich kolegów, nie tylko na tym zyska serwer, ale ty i twoi koledzy. :)

Opublikowano

Dodany!

@UP: Na samym dole masz napisane(8 Lipca) :)

NA STARCIE SERWERA ODBĘDZIE SIĘ EVENT, A NIM JEST OX, ALE MUSI BYĆ WYSTARCZAJĄCO GRACZY(Przynajmniej pół serwera! Ale najlepiej pełny serwer!)

Jakby ktoś się pytał czemu start 8 lipca, to muszę zrobić jeszcze z kilka pluginów oraz dokończyć mapę. :)

Również sprawdzić czy nie ma gdzieś bugów. ;)

Opublikowano

Nie wiem czy pamietacie ale kiedys byl swietnie zapowiadajacy sie serwer o tematyce Harrego Pottera wszystko bylo super ale poza lekcjami magi nie bylo niczego nie bylo dostepu do normalnej mapki nie bylo minigier wiec gracze nudzili sie i po godzinie wychodzili z serwera bo nic sie nie dzialo :P

Mam nadzieje ze tutaj poza lekcjami bedzie mozna robic cos innego :P

Jakie macie atrakcje poza szkola? ;>

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

PODANIE NA DYREKTORA SZKOŁY

Czemu chcesz być dyrektorem?: Zarządzanie oraz organizacja to moja specjalność. W pracy podlega mi 46 osób, także mam doświadczenie w takich sprawach.
Co wprowadzisz w szkole?: Ostry regulamin, dobry poziom nauczania oraz porządek, dzięki któremu uczniowie będą nabywać pełną wiedzę na dany temat, a delikwenci będą surowo karani.

Opublikowano

Nie wiem czy pamietacie ale kiedys byl swietnie zapowiadajacy sie serwer o tematyce Harrego Pottera wszystko bylo super ale poza lekcjami magi nie bylo niczego nie bylo dostepu do normalnej mapki nie bylo minigier wiec gracze nudzili sie i po godzinie wychodzili z serwera bo nic sie nie dzialo :P

Mam nadzieje ze tutaj poza lekcjami bedzie mozna robic cos innego :P

Jakie macie atrakcje poza szkola? ;>

Jeszcze planuje ogólnie z wesołym miasteczkiem, zawsze każdy gracz może kupić swój dom i go ogólnie umeblować, też będą często eventy jakby ktoś się nudził np. Ox, Admin Vs. Players i może coś jeszcze. :)

Jest jeszcze lodziarnia jak i obok plac zabaw(Parkour)

Ewentualnie poprosiłbym o propozycje, co chcielibyście na tym serwerze. Jestem dodatkowo otwarty na krytykę. :)

@Drison: Okej zapisany, jak do startu serwera nikt nie będzie chciał jeszcze być dyrektorem nie będzie głosowania. ;) (Ogólnie max 3 osoby mogą być w ankiecie)

Ogólnie zapomniałem o Vice Dyrektorze! :) By było fajnie jakby ktoś też by się zapisał!

Opublikowano

Najlepiej byloby polaczyc serwer z dzialkami gdzie trzeba byloby sie stawic na dana godzine i odbywalyby sie zajecia :)

Mysle ze to moze byc dobry pomysl :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Najlepiej byloby polaczyc serwer z dzialkami gdzie trzeba byloby sie stawic na dana godzine i odbywalyby sie zajecia :)

Mysle ze to moze byc dobry pomysl :P

Jeszcze pomyślę. :)

Sam nie wiem czy wypali ten serwer. :D

Ogólnie zapraszam wszystkich do zapisywania się. ;)

Opublikowano

PODANIE NA UCZNIA
Nick: Kibonga

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Wybacz za ostre słowa krytyki, ale kto do kurki wodnej będzie chciał siedzieć na takim serwerze? Dzisiejsze dzieciaki rękami  i nogami bronią się od chodzenia do szkoły to myślisz, że jak zrobisz im w wirtualnym coś takiego to będą grzecznie siedzieć  słuchać jak ktoś im "wiedze" przekazuje? 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@PitBull oj, kolejny raz pana widze! No nie wiem się zobaczy, to nie jest taki serwer ekhem "na serio" tylko dla zabawy. Cóz lepsze to niż sv+frakcje, pozdrawiam. :)

@herro1 Przecież jest plac zabaw... Co do klas chodzio np. 5A? No nie wiem ma być 15 graczy i 5 nauczycieli? Choć jak będzie więcej graczy to postaram dać więcej slotów niż 20. ;)

@Gornik123 Dzieki wielkie, zapomniałem o wf!
Co do gimnazjum, podstawowki za mało graczy jeżeli będzie więcej to pomyśle! A co do pluginu też pomyśle bo nawet ciekawy, pozdrawiam. :)

@mendziu109 Niestety nie mamy ts3, ale może będziemy mieli.

@wszyscy DODANI

ZAPRASZAM DO ZAPISYWANIA SIĘ NA NAUCZYCIELA BĄDŹ UCZNIA! :)

Opublikowano

PODANIE NA VICEDYREKTORA SZKOŁY

Nick:M3doza

Czemu chcesz być ViceDyrektorem?: Chciałbym pomagać Dyrektorowi w zarządzaniu szkołą

Co wprowadzisz w szkole?: Wprowadził bym dużo nowych zasad. Organizował bym wiele zabaw itp.

Opublikowano

PODANIE NA VICEDYREKTORA SZKOŁY

Nick:M3doza

Czemu chcesz być ViceDyrektorem?: Chciałbym pomagać Dyrektorowi w zarządzaniu szkołą

Co wprowadzisz w szkole?: Wprowadził bym dużo nowych zasad. Organizował bym wiele zabaw itp.

Spokojnie, 7 lipca dam znać czy ty będziesz ViceDyrektorem czy drugi kandydat. :)

Pozdrawiam.

I zachęcam do zapisywania się jako nauczyciel lub uczeń!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...