Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]warn - odwołanie się

Latreso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proponuję dodać przycisk "odwołaj się" obok "szczegóły", żeby nie trzeba było pisać PW do moderatorów, administratorów, z tym, żeby dodać jeszcze informacje, że można odwołać się tylko jeśli uważasz, że warn został nadany niesłusznie.....bla bla bla :D

A jeżeli nie to wyżej co napisałem, to zamiast odwołania się, po kliknięciu włączy się komunikator do moderatora

Opublikowano

Nie jest sposob do odwolania sie i nie trzeba zmieniac.

Dla ciebie to jest może nie potrzebne ale dla zwykłych użytkowników może być przydatne. Jestem na TAK

Opublikowano

Szczegóły są, lecz nie zawsze takie jak powinny być, dlatego fajnie jakby była opcja odwołania się, lecz zawsze można zapytać na PW.. Neutral. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Jak jest niesłuszny to piszesz do moda z nowym kontem i sprawa załatwiona, nie martw się takie niesłuszne bany zdarzają się raz na pół roku. Zazwyczaj niesłuszne bany dostajesz jak masz już jakiś staż i posty oraz ktoś Ci zazdrości pisząc "nadano w profilu" a osoba która Ci to nadała będzie miała Cię gdzieś no chyba że ją przekupisz/wyliżesz jej na np. ts/gg xD

kurde, nie zauważyłem że to do warna.

Nie, wystarczy napisać do moda, nie róbcie z siebie 'muricanów.

Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak! Bardzo przydatna opcja, i żeby u moderatora na ekranie obok ilości lajków dostępnych był kolejny przycisk gdzie pisze że ktoś chce się odwołać do UnWarna i automatycznie aby dodało jakiegoś GM aby nie było jakiś wątków, tak samo można zrobić podobnie z BAN'EM jak ktoś dostanie to się nawet nie może wylogować a jeżeli na prawdę dostał nie słusznie bana? i nie może się odwołać przez nikogo a na TS3 wszyscy maja wyjebane a wiem o tym bo już miałem podobną przygodę!

NA TAK!

//EDIT

Niektórzy piszą że można na priv do moda pisać, ale po co zaśmiecać skrzynkę i czekać aż on odpisze? a tak to każdy będzie miał posortowane gdzie co jest.

Opublikowano

Masz napisane od kogo jest warn. Wchodzisz na jego profil i piszesz na pw. Jestem na nie.

Opublikowano

Wystarczy napisać na PW/GG (jeśli masz) do moderatora i sprawę wyjaśnić. Nie.

Opublikowano

Dla ciebie to jest może nie potrzebne ale dla zwykłych użytkowników może być przydatne. Jestem na TAK

a on jest jakiś "niezwykły"? Nie. Nie ma takiej potrzeby. Napisanie PW to raptem 2-3 minuty.

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli ktoś łamie obowiązujące na forum zasady, to musi liczyć się z konsekwencjami i poświęcić nieco czasu na odwołanie się na PW. Użytkownicy, którzy przestrzegają reulamin nie otrzymują ostrzeżeń i odwołania nie są im potrzebne.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeśli dostałeś ostrzeżenie, możesz odwołać się u moderatora, który go nadał na PW. Zdecydowanie prościej byłoby, gdybyście czytali regulamin.

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...