Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eqlimber.pl Precyzja, innowacja i dobra zabawa [Dedyk] [Medium]

Eqlimber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chwilowa przerwa :) (update)

myslalem ze ten update wprowadzi nowe szkaty i cos tam jeszcze  a tu nic ciemnosc widze  widze ciemnosc ...

oswiecisz mnie i innych co on wprowadzil ? bo nic nie widze ....

Opublikowano

Cieszę się że macie aż 10 graczy online! 

I JESZCZE TEN ZAJEBISTY HOSTING

Żeby tylko 10 osob na wołaczu non stop tylko 2 osoby spamia  i w dodatku usuneli licznik ile online nic a na ts siedzi [HA]Spayki na AFK od 4 godz Mr.AxE to samo teraz WrongWay i co to samo a ludzie wchodza na ts i wychodza bo ile mozna czekac na j*b... reje na tsie Widac jakie podejscie taki serwer no nic czekamy dalej na odzew na tsie :P a i niby 4 ch online a tylko na ch1 idzie wejsc :D

Opublikowano

Cieszę się że macie aż 10 graczy online! 

I JESZCZE TEN ZAJEBISTY HOSTING

Robimy wszystko co w naszej mocy a żeby grało więcej osób

Co do hostingu są już 2 inne, a niedługo będą kolejne nowe z których będzie można pobierać.

myslalem ze ten update wprowadzi nowe szkaty i cos tam jeszcze  a tu nic ciemnosc widze  widze ciemnosc ...

oswiecisz mnie i innych co on wprowadzil ? bo nic nie widze ....

Nocny update wprowadzi nowe rzeczy i więcej poprawek. Ten popołudniowe miał na celu głównie naprawę błędów

Żeby tylko 10 osob na wołaczu non stop tylko 2 osoby spamia  i w dodatku usuneli licznik ile online nic a na ts siedzi [HA]Spayki na AFK od 4 godz Mr.AxE to samo teraz WrongWay i co to samo a ludzie wchodza na ts i wychodza bo ile mozna czekac na j*b... reje na tsie Widac jakie podejscie taki serwer no nic czekamy dalej na odzew na tsie :P a i niby 4 ch online a tylko na ch1 idzie wejsc :D

Jesteśmy na AFK ponieważ pracujemy cały czas nad serwerem. Jeśli chodzi o rejestracje na ts3 poczekaj trochę dłużej +5 min a na pewno ją dostaniesz. Co do channeli CH2-CH4 w pierwszym kliencie był błąd i trzeba było pobrać dodatkowo łatkę, dzisiaj został zaktualizowany klient pobierz jeszcze raz i wszystkie CH będą śmigały. Kolejne poprawki Klienta Gry myślę, że będą już robione przez patchera :).

eqlimbers_eeqhhnr.png

Opublikowano

Wyłączcie serva, zróbice jakas reklame itp, dodajcie od nwoa prezke, i startujcie od nowa :D

nic nie osiagnoles i kozak ...

Robimy wszystko co w naszej mocy a żeby grało więcej osób

Co do hostingu są już 2 inne, a niedługo będą kolejne nowe z których będzie można pobierać.

Nocny update wprowadzi nowe rzeczy i więcej poprawek. Ten popołudniowe miał na celu głównie naprawę błędów

Jesteśmy na AFK ponieważ pracujemy cały czas nad serwerem. Jeśli chodzi o rejestracje na ts3 poczekaj trochę dłużej +5 min a na pewno ją dostaniesz. Co do channeli CH2-CH4 w pierwszym kliencie był błąd i trzeba było pobrać dodatkowo łatkę, dzisiaj został zaktualizowany klient pobierz jeszcze raz i wszystkie CH będą śmigały. Kolejne poprawki Klienta Gry myślę, że będą już robione przez patchera :).

dobrze wiedziec bo myslalem ze   nic nie wprowadzicie  dzieki za info :)  BLAGAM POPRAWCIE EXP O 100% wiecej i drop yang o 150/100% WIECEJ BO TO PARANOJA   WPOROWNANIU DO CEN U NPC :) zrobcie ankiete  

z tymi 10ku do g czy 55 duzo ludzi wybierze 10ku  a 55ku na tym servie dropnac to jest HARDKOR totalny 

no ale chwala ci za ten pierscien :) dodaj tylko tp do v1 :)  i ilosc metinow wszedzie zwieksz bo to paranoja jest 2 metiny na na calej mapie gora sochan 2 metki ...  zwieksz 3/4 razy wiecej te metki    ale mogl bys zwiekszyc drop tych szkat aby byla szansa na drop x2 np szkat po 3ku

DOBRA JEST JAKIS UPDATE TERAZ W NOCE :D  ZOBACZYMY Z RANA JAK BEDZIE :)

Opublikowano

To nie jest Medium tylko Hard i w dodatku gorszy od PL, wszytko trzeba dropić samemu. Na początek dostajesz mieczyk +0 parę  mikstur i buty wiatru.

ziutek111211das - kto pisze o pierścieniu TP ???

Opublikowano

Jak medium to skasujcie te bronie na 30 lvl

oco ci chodzi "skakujcie te bronie na 30lv" ? tosz one dropia z bestow  i +  do tego z misji na 30lv u kapitana

server fajny podoba mi sie tylko gdyby zwiekszyli spot na bo i szybkosc respu  to bylo by super i ten drop nowych szkat lipny troszke no ale  aktualizacja dzisiaj to niby poprawi 

SERVER OFF BO KOLEJNY UPDATE POPRAWI DROP SZKAT I COS TAM JESZCZE 

bo nie pobrales latki boshe -,-  licznik jest co ty pierdolisz ?

To nie jest Medium tylko Hard i w dodatku gorszy od PL, wszytko trzeba dropić samemu. Na początek dostajesz mieczyk +0 parę  mikstur i buty wiatru.

to jest hard medium poczatek jest taki bo ma przypominac PL tak mi sie zdaje xD placzesz ze pierscien tp u handlarki to zarob i bedziesz go mial a nie placzesz na czacie ze ci sie nie podoba jak  ci juz pisalem nie podoba sie to wora ze dwora :)

Opublikowano

nono dzisiajeszy update wprowadzil nowa szkate ktora da sie otwierac lepszy drop yang i lekko lepszy exp i pierscionek zareczynowy tylko nie jestem pewny ;D

Opublikowano

12 graczy online. Ciekawe. Ile jest graczy w godzinach popołudniowych?

W godzinach szczytu nawet.

Serwer postaramy się zareklamować trochę więcej już za 3-4 dni. Ponieważ teraz naprawiamy kilka błędów oraz zmienimy stronę internetową nie chodzi o design a o zakodowanie całości aby wszystko działało prawidłowo. Możliwe, że już dzisiaj będzie update strony no zobaczymy na kiedy wyrobi się BombWork. A jeśli chodzi o serwer możliwe, że już o 17 zostanie co nieco zmienione w tym podwyższony exp i drop na stałe.

eqlimbers_eeqhhnr.png

Opublikowano

12 graczy online. Ciekawe. Ile jest graczy w godzinach popołudniowych?

redkord to byl 25 os online w tym 1 moj drop na botku +buff i harek tak ze pozdro :)

WCZORAJ AXE DOJEBAL UPDATE TAKI ZE SIE PLAKAC CHCE POZDRO !!!!!!!  AXE TO NA ZBITY RYJ  WYWALIC ON CHYBA NIC NAPRAWDE NIE UMIE ZROBIC PORAZKA PATOLOGIA PARANOJA !!!!!!!!!!

heh jedynie Skilzorka   wbije cos tam powie a ten Axe to nawet dupy nie ruszy na ts by powiedziec tylko poke do niego i odpisuje 5min potem tak ze pozdro ...

POWIEM TAK ADMINI MOWIA ZE COS ZROBIA I POTEM TEGO NIE ZROBIA WIEC NIE POLECAM !  MIALO BYC 4 ULEPEK NA ALL I NIE MA TYLE JAKIES SZKATY DODALI KTORE DROPIA 1 na milion

Opublikowano

dobrze żę lokłem tą zaskakującą dużą ilość graczy miałem wbić ale nie bd nawet clienta pobierał bo od tej ilości graczy bd miał pewnie lagi w m1 ;C

Opublikowano

dobrze żę lokłem tą zaskakującą dużą ilość graczy miałem wbić ale nie bd nawet clienta pobierał bo od tej ilości graczy bd miał pewnie lagi w m1 ;C

i wlasnie to jest ta wasza logika  "JP ARMIA !!" 

gdyby ludzie nie patrzyli na ilosc graczy on-line to bylo by tu 50 online w tej chwili jak nic ale odradzam ci tu gre DT zbugowane wojna gilldi zbugana   postac mi sie zbugowala i nie wiem ile jeszcze bede czekal na odbugowanie jej no ale zobaczymy ...

POWIEM TAK ADMINI MOWIA ZE COS ZROBIA I POTEM TEGO NIE ZROBIA WIEC NIE POLECAM !  MIALO BYC 4 ULEPEK NA ALL I NIE MA TYLE JAKIES SZKATY DODALI KTORE DROPIA 1 na milion

Opublikowano

Witajcie! 2 lipca b.r. o godz.17:00 planowane są prace konserwacyjne dotyczące gry. Przerwa techniczna powinna potrwać około 2 godzin. Prace mają na celu naprawienie kilku błędów oraz zwiększenie rat expa oraz dropu na stałe. Przepraszamy za utrudnienia. Team Eqlimber

No mam nadzieje że już nie bedzie żadnych problemów z grą i bedzie wszystko śmigać

Opublikowano

Witajcie! 2 lipca b.r. o godz.17:00 planowane są prace konserwacyjne dotyczące gry. Przerwa techniczna powinna potrwać około 2 godzin. Prace mają na celu naprawienie kilku błędów oraz zwiększenie rat expa oraz dropu na stałe. Przepraszamy za utrudnienia. Team Eqlimber

No mam nadzieje że już nie bedzie żadnych problemów z grą i bedzie wszystko śmigać

odbuguja postacie i bedzie zajebiscie :D (ten przycisk odbuguj postac moze ogarna wkoncu :D)

WoW znowu kolejny update az mnie to powoli wkurwia xD od 23:30 do 2:00 max  

no ale przynajmniej cos robia z serverem :)

TYLKO JAK PISZECIE ZE BEDA RATY TO DAWAJCIE TE RATY POZDRO :P

I NIE WYNAGRADZAJCIE JAKIMS ZJEBANYM ZUO 300 METINOW W 1 MIEJSCU I LEDWO SIE RUSZAC MOZNA BO WALNIESZ 1 RAZ METKA 15 I 40 mobow wyladuje z 1 metka xD taka mala rada :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...