Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grac?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram w tego elsworda z 3-4dni i nie wiem którą postac wybrac  chce zeby ta postac szybko robiła plansze i rozwalała na pvp.

Mam na uwadze Rene z kopniakami Aishe czarna magia a jesli są jakies inne to prosze o napisanie mi jakie i czemu za pomoc daje like

Ps i zeby ta postac w miare dobrze robiła sekrety.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nie ma idealnej postaci do expa i pvp, przecież po coś są podzielone.

Elesis Grand Master, Ara Sakra Devanam, Chung Deadly Chaser. Tyle mogę polecić do ewentualnie obu kategorii.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To chce postac dobra na sekrety i pvp jesli jest taka.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Sekrety a exp to praktycznie to samo.

Możesz wypróbować Elemental Master, czyli Aishe. Skille są OP na planszach, na PvP da się wygrać dzięki spamowi.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Grałem nią ale tak noobiłem ze mnie nawet koles z 15lvl zabił a ja miałem 40 ;/ wiec ta aisha odpada

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Widać jak potrafisz grać ;)

EM jest świetna, a w sumie najlepszą (jak dla mnie) postacią pod pvp i sekrety. Wiem coś o tym, bo sam ją mam.

Ale jak tak Ci nie pasuje, to dobra jest też DW i VC. 

DW ogólnie ma fajne skille i świetnie spisuje się na pvp. Natomiast VC ma bardzo moce skille.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Jeśli,Ty jesteś początkującą osobą to radzę tobie-Ara SD,Elsword INS,Raven (wszystkie klasy),Aisha (bradziej DW,EM) ewentualnie VP dla bardziej ogarniających,eve CEp,CBS.

CN to też dla bardziej ogarniających,Chung TT,IP (DC dla bardziej ogarniających) i Elesis (obydwie klasy).

Bardziej ogarniających czyli - Zaawansowanych graczy :)

I dla ciebie wskazówka,nabij najpierw 70lvl,ogarnij w miarę dobre combo i dopiero chódź na PVP. I jeszcze jedno PVP to nie wszystko planszy też dają przyjemności takie jak sekrety :D

Opublikowano

To tak wybralem chunga IP bo zobaczyłem jego niszczyciela lądu i siewce spustoszenia które bardzo mi pomogą w robieniu sekretów za pomoc wszystkim daje like

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...