Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Raporty

kotkowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tak, zawsze małe ułatwienie dla osób które dobrowolnie poświęcają swój czas na forum.

@Miszczu dodawaj :P

Opublikowano

Do wszystkich wyżej, równie dobrze mogłoby nie być reportowania, tylko pisanie do moderatorów, pasowało by wam?

Oczywiście na tak.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Do wszystkich wyżej, równie dobrze mogłoby nie być reportowania, tylko pisanie do moderatorów, pasowało by wam?

Oczywiście na tak.

Nie.

Jestem nadal na Nie ,1 słowo to nie trudne nawet 8 słów nie chce się ludziom pisać ,najważniejsze rzeczy tam są.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jest to raczej jedno z największych przewinień, jakie można popełnić na mpc, więc według mnie jak najbardziej powinno się znaleźć na liście.

Jak komuś tak bardzo by to przeszkadzało (chociaż nie mam zielonego pojęcia dlaczego), to będzie omijał tą opcje i wybierał "własny powód" :rolleyes:

Opublikowano

Skoro już mamy taką rozsuwaną listę, to myślę, że trzeba ją udoskonalać. Dodawać kolejne punkty i wykroczenia, dodanie piractwa będzie dobrym krokiem. Na tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

6082314038833831106183.png

Proste? Proste. :D

Neutral, można użyć własny powód.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...