Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klub chaosu w Tomb

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Na czym polega klub chaosu w tomb ? Podobno teraz osłabił się jakoś exp , wytłumaczy ktoś na czym polegało to szybkie levelowanie dzięki klubowi ? o co wgl chodzi.

2.Prawie dobijam 75 lvl . Do tombu kupować set erebusa +15 czy +10 starczy ? ps , gram tytkiem.

Moje acc : 

1. cast , abs mp 

2.cast 

3.2x30% kryt, 1xabs hp 1xabs mp kond 8

Da rade w takich acc polatać w tombie ? Tylko chce jeszcze wymienić acc numer 2 na cast i coś z abs .

skoro gram tytkiem to w tombie lepiej lurować i bić AoE czy pojedyńczo moby ? Ps , posiadam słonia z buffem 150% 

to tyle.

Opublikowano

1.Na czym polega klub chaosu w tomb ? Podobno teraz osłabił się jakoś exp , wytłumaczy ktoś na czym polegało to szybkie levelowanie dzięki klubowi ? o co wgl chodzi.

2.Prawie dobijam 75 lvl . Do tombu kupować set erebusa +15 czy +10 starczy ? ps , gram tytkiem.

Moje acc : 

1. cast , abs mp 

2.cast 

Da rade w takich acc polatać w tombie ? Tylko chce jeszcze wymienić acc numer 2 na cast i coś z abs .

skoro gram tytkiem to w tombie lepiej lurować i bić AoE czy pojedyńczo moby ? Ps , posiadam słonia z buffem 150% 

to tyle.

Wymień 3. acc na cast i możesz expić używając skilli AoE.

Opublikowano

Problem w tym że bijąc w alvi i spamując aoe szybko mana spada.. mimo że mam te 6k ale spamując aoe jednak nie mam żadnej rege ani nic...

@Edit

nabijasz sobie tylko posty ....

Opublikowano

Problem w tym że bijąc w alvi i spamując aoe szybko mana spada.. mimo że mam te 6k ale spamując aoe jednak nie mam żadnej rege ani nic...

@Edit

nabijasz sobie tylko posty ....

Nabijam sobie tylko posty?

Użyj móżgu, jeśli masz 75lvl i pytasz sie o jakąś rade to sie ciesz że Ci pomagam, bo mogłem nic nie pisać i byś nie wiedział co robić.

Jak masz mieć reg. many skoro masz 5% abs mp? Może warto zakupić 3* acc cast + abs many, nie sądzisz?

Opublikowano

Moje acc : 

1. cast , abs mp 

2.cast 

to tyle.

Ty kur wa użyj mózgu dopiero potem pomagaj...3x cast na nic mi się nie zda bo animacja trwa ile trwa..  pozatym pytam o co wgl innego , masz reporta kolego ;).Jak nie chcesz pomagać to żegnam,nikt cie tu nie zapraszał.

Opublikowano

Ty kur wa użyj mózgu dopiero potem pomagaj...3x cast na nic mi się nie zda bo animacja trwa ile trwa..  pozatym pytam o co wgl innego , masz reporta kolego ;).Jak nie chcesz pomagać to żegnam,nikt cie tu nie zapraszał.

Spoko, jakiś 75lvl będzie mnie pouczał.

Nie wiem czy wiesz ale ja na PL wbiłem 160 lvl po czym sprzedałem konto i od nowa zacząłem (mam już 125lvl na nowym koncie).

Jedyne osoby które mogą Ci pomóc na temat PL to jesteśmy tylko ja i @Neoxyh

Co Ty gadasz że animacja trwa ile trwa... ciężko zrobić sobie czarke lub poprosić kogoś o błysk?

Ja grając na szelmie mam 220 cast i mam co sekunde Kombo, nie mam wogóle abs many i animacja nie trwa długo (bez błysku oczywiście).

W tombie pod dzisiejszą mete nie ma sensu expienia bijąc po 1 mobku.

Ale po co ja sie odzywam, przecież Ty sie lepiej znasz odemnie ;)

Opublikowano

Moje acc : 

1. cast , abs mp 

2.cast 

to tyle.

Kup erebusa +15 jak cię stać wrzuć kamyki 5 lvl w niego Z takim setem możesz chodzić do 127 Acc zmien napewno na 3x cast (<- nie bierz tego dosłownie)

np

acc 

cast + 2x abs MP 

cast + 2x abs HP 

cast + 2x celka + abs MP 

Bijać tytanem lurujesz i walisz sklilem furią (starzy gracze wiedza o co chodzi) 

TYle odemnie 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Szanowni  ElPadrino12 i  Vienio92 - dziękuje wam bardzo za pomoc.Wiem że furią fajnie idzie spamować , ale, na czym polegał bug czy tam nie bug który działał z "esc" ?

Nie wiem o którym dokładnie mówisz, bo trochę ich było.

Ale jeden bug polegał na tym że, używając skilla, i klikając odrazu klawisz "Esc" animacja sie anulowała i dlatego szybciej były używane.

Opublikowano

Jedyne osoby które mogą Ci pomóc na temat PL to jesteśmy tylko ja i @Neoxyh

Nie przesadzajmy tak ze mną, jestem zacofany w nowościach, ale w tych 'starszych' rzeczach służę pomocą. :p

Jeśli chodzi o stary bug w tombie, to robiłeś klub i miałeś takie pergaminy z handlarza na questy, które dawały ilość expa w procentach, przez co mogłeś wbić wysoki lvl w dosyć szybkim czasie.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...