Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie udało się połączyć z serwerem. Spróbuj pozniej

green242424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może jest w tym problem http://www.combatarms.pl/viewtopic.php?f=9&p=41386 tylko w tym problem ze nie pamiętam hasła do google gmail i nie mam pojęcia jak potwierdzić mail a drugi sposób nei działa ;/ Konto zakładałem jakieś 4 lata temu...

To w ustawieniach zmień sobie email, najlepiej na inne konto gmail, ponieważ na polskie poczty nie dochodzą wiadomości od Nexona.

Opublikowano

Tylko jak chce zmienić zeby zweryfikowal mnei za pomocą nowego konta email, wpisuje wszystko i pisze ze dane się nei zgadzają, czyli muszę raczej podać dane które wpisywałem kiedyś przy rejestracji

Opublikowano

Mi odpisali po 2 dniach. Logujesz się na stronie i u góry masz "wsparcie". Jak chcesz z powrotem dane to to tylko wchodzisz na te "wsparcie" i po lewej masz "wyślij zgłoszenie".

A jak chcesz w sprawie weryfikacji to u góry wybierasz "Combat Arms" i znowu "wyślij zgłoszenie".

Opublikowano

Zrobiłem tak ze wszedłem na stronę CA, klikłem logowanie i wziąłem ,,Wsparcie" i wysłalem zgłoszenie i potem wziąłem zakładkę Combat Arms i jeszcze raz wysłałem dla pewnośc. Odpiszą mi na email który podałem?

Opublikowano

Powinno przyjść na email oraz na stronkę CA. Pod "wyślij zgłoszenie" jest "pokaż zgłoszenia".

Na mail ok, ale jak na stronie CA jestem, "pokaż zgłoszenie" to muszę jakiś numer zgłoszenia podać, którego pewnie nie zapisałem, ale trudno, na maila się odezwą.

Opublikowano

Jak tam wszystko wypełniłeś i kliknąłeś ''dalej'' czy jakoś tak to trzeba było jeszcze taki zielony przycisk nacisnąć. Kiedyś tego nie kliknąłem i musiałem na nowo pisać. Chociaż nie wiem, bo tak było kiedyś, nie wiem jak jest teraz.

Opublikowano

Dostałem na maila taką wiadomość:

Your ticket has been received and has been assigned a ticket number of [102-1B4318B4-0450].  Please keep this ticket number for your records and include it in the subject (including brackets) of all future emails regarding this issue.

An agent will respond to your ticket as soon as possible. In the meanwhile, the following may be helpful to you i tak dalej..

Czyli oznacza, że dostali zgłoszenei i muszę czekać?

Opublikowano

Tak w międzyczasie nie zakładając nowego topicu, jaka sytuacja jest z permami nadal są po 100k GP, pamiętam jak kiedyś dla sprawdzenia się logowałem i była taka wyprzedaż na speców za 24k NX, dużo osób biega teraz ze specami? Oraz jak zarobić szybko GP, oprócz nużących FT? Dużo jest hackerów i czy istnieje lub może ktoś kojarzy taki klan WalczAlboZgin ( coś takiego)?

Opublikowano

1. Od środy Nexon wprowadził nową politykę - teraz bardzo często będą się pojawiać nowe permy za GP.

Karabiny są za 80.000, a snajperki i karabiny maszynowe za 100.000

2. Na elimination może 1 osoba na cały room, a na QR około 6/16 osób w roomie. Na platinum jest może ze 10/16, a reszta to freerunerzy.

3. Najszybciej zarobisz GP w tej chwili na QR, kiedyś było dużo EXPa i GP na Nemexis HQ, ale to obniżyli.

4. Hackerów jest mało w tej chwili, wczoraj grałem kilka godzin, a spotkałem 1, który latał. Rzadko widywać hackerów - większość hacków nie działa, ale to może się zmienić z tygodnia na tydzień.

5. Chyba istnieje, widziałem go ale nie pamiętam kiedy to było.

Opublikowano

Dobra dostałem odpowiedz i muszę przesłać im skan zdjecia mojego tożsamości, ale w tym problem ze nie mam legitymacji ale mam za to indentyfikator szkolny z imieniem i nazwiskiem i zdjeciem, starczy to?

Opublikowano

Dodam, że musze im jeszcze wysłać swoją nazwę użytkownika (identyfikator Nexon) czyli mój login do logowanai na stronie CA ?

Tak, jak się logujesz na stronie lub w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...