Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Grupy-modki,kidy,mentorzy itp itd

Niecodzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy na to by po najechaniu kursorem ( tak samo jak w przypadku najechania kursorem na nick pokaze nam sie krotkie info o osboie ) na range danego usera ( niech bedzie na przykladzie kid moda ) czyli najechanie kursorem na

6d2vq7.jpg pokaze nam sie lista aktualnych kid moderatorow danego dzialu ( nicki ) gdzie bedzie mozna kliknac w dany nick i przejsc do profilu. Tak samo z globalami modami liderami itd itp :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Mi się to w sumie podoba.

Tag.

Phoenix_DziwneNumerki jakie działy moderuje można sobie poszukać w tabelce kto jest online. Jest tam napis "moderatorzy"

Opublikowano

Kolejny zbędny dodatek.

Nie.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Lepszą opcją byłoby po najechaniu lista wszystkich działów, jakie moderuje dana osoba.

Na aktualną sugestię jestem neutralny.

giphy.gif ­

Opublikowano

Bezsensu. Nie wiem w czym miałoby to pomóc albo co ułatwić.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Lepszą opcją byłoby po najechaniu lista wszystkich działów, jakie moderuje dana osoba.

Na aktualną sugestię jestem neutralny.

Zgadzam się z tym panem. Nie każdy ma wypisane jakie rangi sprawuje, a to ułatwiłoby szukanie jakichkolwiek informacji o nim.

A co do patrzenia kto jest kidem i moderatorem  działu, zawsze można skorzystać z - iugxpYo.png

Neutral.

Opublikowano

To może po najechaniu na logo mpc wyświetlała by się lista tematów w dziale kosz? Równie pomocne by było jak ta sugestia.

76561198001815076.png
Opublikowano

I na co to? Zazwyczaj w opisie działu jest napisane kto prowadzi dany dział ... Nie

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Po najechaniu? Większości osób będzie się kursor plątał w tych okolicach i będą tylko te okienka migać - bezsensu, stanowcze nie. 

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...