Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 Vs EliteMT2 ;)

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 

Na wstępie pragnę pochwalić że sentyment mam do EliteMt2 <3 Haha ale przejdę do rzeczy :) 

Mam dylemat który serwer bardziej się opłaca ? 

Interesuje mnie to jacy są ludzie, jaki handel i jak z wojnami gildii oraz zainteresowaniem administracji ;) 

Na którym serwerze jest więcej nowości, zabawy.

Po moich obserwacjach (patrząc tylko forum) więcej nowości typu pety, dungeony itp jest na Elite, a na Pandorze tego nie zauważyłem ;o

Proszę was bardzo serdecznie o napisanie mi: 

Plusy:

+

Minusy:

-

Który serwer polecacie: 

Serwer

Dziękuję pozdrawiam ! :) :) :) :)

P.S: Jeśli zły dział, przepraszam. Nie odsyłajcie mnie do tematu "Szukam serwera" czy coś w tym stylu chce by to był osobny temat, bardzo mi na tym zależy :) 

Opublikowano

... Elite, a na Promenadzie tego  ...

Raz zdecyduj się o jakie serwery prosisz. A dwa to administracja tu i tu jest ta sama (ten sam head). Jednak na elite ostatnio wiele rzeczy wprowadzili a na pandorę bd na wakacjach (co roku tak jest). Więcej ludzi gra na pandorze oraz są oni lepiej ogarnięci; najczęściej powyżej 150 (wtedy zostają najwytrwalsi). Jednym słowem wybrałbym Pandorkę :D

Opublikowano

Raz zdecyduj się o jakie serwery prosisz. A dwa to administracja tu i tu jest ta sama (ten sam head). Jednak na elite ostatnio wiele rzeczy wprowadzili a na pandorę bd na wakacjach (co roku tak jest). Więcej ludzi gra na pandorze oraz są oni lepiej ogarnięci; najczęściej powyżej 150 (wtedy zostają najwytrwalsi). Jednym słowem wybrałbym Pandorkę :D

Admin pandory nie ma juz nic wspolnego z serwerem elite - tak dla jasnosci ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Dzięki ;) Już poprawiłem :) 

Wracając do tematu, myślicie że na wakacjach coś zostanie dodane, moim zdaniem nie ma żadnych nowych fajnych serwerów tego typu na Elite grałem ok.2-3 lat temu co dla mnie jest szokiem jak o tym myśle większość serwerów na których grałem już nie istnieje a szczerze nie wiem na czym zacząć żeby mięć pewność że pogram ;) Jak narazie zrobiłem postać ma Pandorze pogram chwile i zobaczę jak się sprawy mają, mimo wszystko proszę o wasze opinie xD 

Opublikowano

Admin pandory nie ma juz nic wspolnego z serwerem elite - tak dla jasnosci ;)

Nie wiedziałem, dawniej wiem, że była to jego własność. Ja jednak czuje napięcie na pandorze, niby przecieki niby nie. Ale co roku coś adminek dodaje aby gracze zostawali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...