Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TUT/MOD/TGM/ITP. Zapraszam do tematu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Podanie" może i jest nawet w miarę napisane, ale po przeczytaniu komentarzy można zmienić zdanie o powadze tego użytkownika. Dużo osób ma problem z tym, że ktoś jest

"gimbem", albo nie ma mutacji. W sumie tego nie rozumiem, bo nawet jeśli masz 10 lat, a potrafisz robić swoje i potrafisz zachować się odpowiednio to sytuacji to nie powinno się tego człowieka ignorować. Masz 16 lat, więc myślę, że jeśli już przeszedłeś mutację to nie dawno :). Ale można przetestować użytkownika.

ddvv4VY.png

Opublikowano

Podanie ladnie napisane , ale co z tego jak jedyne doswiadczenie to serwery hamachi ^^. Skoro ktos robil Ref rematu co rowne 24 h i nie znajduje teamu w ciagu 1/2/3 max dni znaczy ze jest gowno wart. Nie Polecam a jezeli dla cb 2 lata temu to kupa czasu itp to swiadczy o twoim wieku pewnie dla cb 16 lat to dorosla lub emerytowana osoba ^^ Nie polecam 0 doswiadczenia.

Ps. Wystarczy go nagiac na proste pytanie typu jak sie robi Zuo lub jak sie banuje ^^

Opublikowano

+ niewypał reivon, ponieważ odszedłem :D. No bez przesady jak jakiegoś dałna bd mnie pytał jak bana dać, albo jak zuo k***a zrobić hahaha. Lepiej byś spytał co byś zrobił, gdyby przyszedł ktoś komu ukradli eq i wgl .. 

Opublikowano

i wgl nie umiesz zrobic Zua ^^ czyli podstawy a ty chcesz problemy graczy rozwiazywac . Twoja odp jak sie robi zuo :

Latalbym po pustyni i zrzucal moby bosy itp komenda /m . To ja ci gratuluje bo gdybym byl graczem i to widzial napisalbym 1 slowo wiesz jakie ? :

"noob" , ty jestes i slabym graczem i jeszcze gorszym GM jezeli ktos bedzie tak glupi by dac ci takie prawa.

Opublikowano

Jak nikt w teamie Cadiego Cie nie lubi, bo się wywyższasz i co to Ty nie możesz i jesteś bogiem i wgl o jesus dzizas ! ; ooo .. Dla tego cisnę takich frajerów, co gówno potrafią a się do każdego przypierdalają .. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...