Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TUT/MOD/TGM/ITP. Zapraszam do tematu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie  przypominam  sobie  żebyś  kiedy  kolwiek  z nami  rozmawiał  np ts3. Więcej  nie  będę  komentował twoich  wypowiedzi bo nie zamierzam zniżać się  do  twojego  poziomu :)

"Ave Ja"

Opublikowano

mlodzik wyzywajacy starczych od ''dzieci'' a sam ma mlody wiek Nie poswiadczyl bym tej osobie taka funkcje na serwie Nie Polecam

Opublikowano

Czy to nie jest w pewnym stopniu hipokryzja?

Ktoś Ci daje pozytywny komentarz wraz z poleceniem to dziękujesz mu i liżesz stopy.

A gdy tylko dostaniesz negatywny komentarz odzywa się Twoje prawdzie "Ja" ?

Mimo tego, że napisałeś [ dziękuje za krytykę ] to musiałeś go wyzwać od dzieci, choć sam masz zaledwie 16 lat.

Wszystko jest wspaniale, lecz tylko na Twoim [ podaniu ] jeżeli można tak to nazwać. Lecz jak jest w rzeczywistości, czy nie ponosi Cię fantazja?

Na ile można Ci zaufać i na ile jesteś bezstronny? Jaką pewność gwarantujesz osobie przyjmującą Cię, że Twój kolega nazajutrz nie będzie miał prywatynch eventów. Bo nie wydaje mi się, że na " Samym " banowaniu botów się skończy.

Generalnie to poprzednicy chyba nie do końca przemyśleli Swoje " Polecam " a po tym można wywnioskować że w 80% to koledzy.

Tak więc bezstronność z miejsca możemy wykluczyć.

To było by na tyle z Mojej opinii. Życzę Ci dużych sukcesów, lecz niech ktoś przemyśli 10 razy Swoją decyzję. 

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Czy to nie jest w pewnym stopniu hipokryzja?

Ktoś Ci daje pozytywny komentarz wraz z poleceniem to dziękujesz mu i liżesz stopy.

A gdy tylko dostaniesz negatywny komentarz odzywa się Twoje prawdzie "Ja" ?

Mimo tego, że napisałeś [ dziękuje za krytykę ] to musiałeś go wyzwać od dzieci, choć sam masz zaledwie 16 lat.

Wszystko jest wspaniale, lecz tylko na Twoim [ podaniu ] jeżeli można tak to nazwać. Lecz jak jest w rzeczywistości, czy nie ponosi Cię fantazja?

Na ile można Ci zaufać i na ile jesteś bezstronny? Jaką pewność gwarantujesz osobie przyjmującą Cię, że Twój kolega nazajutrz nie będzie miał prywatynch eventów. Bo nie wydaje mi się, że na " Samym " banowaniu botów się skończy.

Generalnie to poprzednicy chyba nie do końca przemyśleli Swoje " Polecam " a po tym można wywnioskować że w 80% to koledzy.

Tak więc bezstronność z miejsca możemy wykluczyć.

To było by na tyle z Mojej opinii. Życzę Ci dużych sukcesów, lecz niech ktoś przemyśli 10 razy Swoją decyzję. 

Tak bardzo  mądrze  napisane i zgadzam się z twoją  wypowiedzią :)

"Ave Ja"

Opublikowano

Żadni koledzy, podanie moim zdaniem napisałem dobrze i estetycznie, więc czytają i polecają. A jak coś Ci się nie podoba to się udzielać nie musisz bo to nie są koledzy ... Z like tylko mam dobry kontakt bo z nim troche piszę :D. A tak to obcy mi ludzie, ale jak tam uważasz :*. Wyzywam go ponieważ on zaczyna, byłem u nich na TS i mieli w teamie dzieciaka TEDEX czy jakoś typek gada że ma 16 lat a po głosie do bym mu 10 nie dał. Dziękuje za krytykę. I nie musisz się bać, swoje zadania wykonywał bym sumiennie bez żadnego pier*******. Tyle w temacie kropka :D.

Opublikowano

Ok wracając do tematu, jeżeli wejdzie do Ciebie osoba poniżej lat 13 zignorujesz go?

Jeżeli wejdzie do Ciebie osoba która ma 20 na karku, lecz jego mutacja nie jest zbyt doskonała zignorujesz go?

A tak to obcy mi ludzie, ale jak tam uważasz :*.

Twoja "poważność" już znikła mam rozumieć?

Wyzywam go ponieważ on zaczyna

Nie wydaje Ci się, że jako osoba reprezentująca wyższą range powinna trzymać dystans do takich rzeczy?

Nie rozumiem w ogóle Twojego toku rozumowania.

Mogę się mylić, nie przeżyłem wiele. Lecz to co Ty pokazujesz nie zasługuje na żadne " POLECAM ".

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Wyzywam go ponieważ on zaczyna, byłem u nich na TS i mieli w teamie dzieciaka TEDEX czy jakoś typek gada że ma 16 lat a po głosie do bym mu 10 nie dał.

TEDEX nie jest  u  nas w  team. A co do  jego  mutacji  głosu  no to  chłopak  nic na to  nie  poradzi,każdy  ma  inny organizm.

"Ave Ja"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...