Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TUT/MOD/TGM/ITP. Zapraszam do tematu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć .

Mam na imię Damian i mam 16 lat. Próbuję od dłuższego czasu znaleźć posadę na jakimś porządnym serwerze metin2, troszkę mi to nie wychodzi ale w tym temacie spróbuję kogoś przekonać aby przyjął mnie do swojego teamu !

Doświadczenie jakie posiadam ;

W metina gram już kupę czasu, moja kariera zaczęła się na serwerze arkantes, na którym wbiłem 70 lvl ; o. Po czym dostałem bana za "czity", których nie używałem . Wtedy właśnie skończyłem z PL-em i przerzuciłem się na serwery prywatne. Moim pierwszym prywatnym serwerem był serwer AvalonMT2 na którym grałem ninją daggerem i wbiłem tam 86 lvl (is power) ;D. Po czasie znudziło mi się granie na czyichś serwerach i stworzyłem swój pierwszy serwer hamachi MortalMT2, który padł po 1 dniu. Nie poddałem się, więc drugie podejście postawiłem serwer pliki 2006 zaprosiłem kolegów zrobiłem amatorski gp na youtuba a że serwer był pvp to grało na nim trochę osób i właśnie wtedy zaczęło się kombinowanie obejrzałem 129318 filmów na youtubie, czytałem poradniki na mpc i próbowałem stworzyć swoje pliki, nabrałem dzięki temu troszkę doświadczenia, więc w tych łatwych sprawach bardzo chętnie pomagał bym technikom.

Dobra więcej informacji podam na gg, które będzie podane niżej lub pw bo nie chcę się tak rozpisywać, bo komu będzie chciało się to czytać ; ooo.

Oferta;

-Pomoc na forum, ts3, fp na fb,

-pomoc graczom,

-pomoc na serwerze przy tworzeniu eventów itp,

-Dobry kontakt z graczami,

-Duża ilość spędzanego czasu na ts3, serwerze i forum, ponieważ zaczęły się wakacje i będę miał bardzo dużo czasu, a lubię przesiadywać po nocach ;D.

I znowu napiszę więcej na pw lub gg, które podam niżej.

Moje oczekiwania;

-Administracja z mega poczuciem humoru !

-Poważnego projektu nie na tydzień !

I to raczej tyle tak w skrócie tyle mi wystarczy.

Kontakt;

GG; 38203082

PW

lub skype dyndalek1211

Pozdrawiam ludzi, którym zachciało się poczytać moje wypociny !

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam. Bardzo miło się czyta, jest napisane wszystko bardzo dobrze, lecz brakuję w niektórych miejscach znaków interpunkcyjnych.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W czym Ci przeszkadzają znaki interpunkcyjne? XDDDDDDDDDD

Podanie przejrzyste. Jeżeli będzie potrzeba to się zgłoszę.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Opublikowano

W czym Ci przeszkadzają znaki interpunkcyjne? XDDDDDDDDDD

Podanie przejrzyste. Jeżeli będzie potrzeba to się zgłoszę.

Znaki są i mają swoją rolę. 

P.S.

Jak najbardziej można polecić, ładnie napisane :) 

Życzę powodzenia. 

Opublikowano

Bardzo mi się podoba twoja historia i dobrze że szukałeś sam a nie prosiłeś ludzi żeby ci szukali tak jak to bywa w tych czasach ;-; Polecam gościa bo widać że się stara i chce coś osiągnąć w świecie Metina ;)

@Edit. co miałeś na myśli mówiąć "Pomoc na forum"?

Jakie silniki ogarniasz? Jak bardzo je znasz? ;)

Opublikowano

polecam, ale wątpię że dostaniesz range gdyż teraz aby dostać rangę musisz mieć znajomości. :D

Opublikowano

polecam, ale wątpię że dostaniesz range gdyż teraz aby dostać rangę musisz mieć znajomości. :D

nie musi mieć znajomości. gdybym nie miał pełnego teamu to na 100% dałbym mu posadke bo podoba mi się gość :D

Może ktoś z moich znajomych zatrudni go na swoim serwerze ;)

@Up. MyBB jest sponio ale niektórym nie wystarcza i potrzebują Ipb. Polecam pobrać nulla, wrzucić na jakiś hosting i uczyć się edycji, tworzenia postów, działów itp. itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...