Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS Vita nie włącza się

makalo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z ps vita. Jest kompletnie rozładowana mruga na pomarańczowo jak ją ładuje. Po paru godzinach przestaje i nic nie mruga odłączam trzymam przycisk od włączenia nawet 1 min i nie włącza się. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje. Za pomoc LIKE 

Opublikowano

Wow to już piąty temat o ładowaniu Vity o.O Kiedy zrozumiesz, że albo kupiłeś Vite z uszkodzoną barierą albo ładowarka nie działa. Jeśli próbujesz naładować Vite kablem USB przez PC to sobie odpuść bo się NIE DA tylko kup do cholery ładowarkę. Jeśli ładowarka też nie działa to wina baterii. Koniec tematu i nie próbuj nas przekonać że wiesz lepiej bo nie wiesz.

Opublikowano

Wow to już piąty temat o ładowaniu Vity o.O Kiedy zrozumiesz, że albo kupiłeś Vite z uszkodzoną barierą albo ładowarka nie działa. Jeśli próbujesz naładować Vite kablem USB przez PC to sobie odpuść bo się NIE DA tylko kup do cholery ładowarkę. Jeśli ładowarka też nie działa to wina baterii. Koniec tematu i nie próbuj nas przekonać że wiesz lepiej bo nie wiesz.

Da się ładować Vite kablem USB przez PC, system konsoli w tym czasie musi być wyłączony, nie działa ładowanie w czasie gdy konsola jest na czuwaniu.

Obstawiam wciąż dwie rzeczy, uwalona bateria albo uwalony port USB w konsoli.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ile jeszcze masz zamiar zakładać takich samych tematów?

Idź w końcu do tego serwisu z tą konsolą!

Przepraszam bardzo ! za syf ale już naprawiłem ! Coś na płycie było chyba....

Wiesz on kupił PS Vite z uszkodzonym ekranem żeby zaoszczędzić więc spodziewać można się wszystkiego.

No kupiłem i zainwestowałem jakoś mało bo tylko 300 i wszystko śmiga już ;) a w sklepie to drogo jest ;)

DO ZAMKNIĘCIA ! 

Przepraszam bardzo ! za syf ale już naprawiłem ! Coś na płycie było chyba....

No kupiłem i zainwestowałem jakoś mało bo tylko 300 i wszystko śmiga już ;) a w sklepie to drogo jest ;)

DO ZAMKNIĘCIA ! 

ALE CO MI TAM NIKT Z WAS NIE POMÓGŁ ALE LIKE DAM ZA CHĘCI 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...