Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany na czat w lolu

chillout999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to jest jakaś chujnia. Dostałem tego bana na 10 gier, jakiś typo zreportował mnie w ostatniej chociaż słowem się w całej grze nie odezwałem. Przychodzi ostrzeżenie i ban na 28 kolejnych gier, pozdrawiam.

Opublikowano

Wczoraj również dostałem bana na czat, nie wiem co ten Riot sobie wyobraża. Komunikowanie się z supportem to jakaś rzecz niemożliwa. Nie przejmujcie się, każdy wczoraj znowu zebrał. Według mnie żałosne, wklepują każdego kto pisze na czacie, lub nawet nie pisze.

Opublikowano

"Tak jak już zostało to poniżej wyjaśnione przez deniskulo, restrykcje czatu są nakładane nie tylko ze względu na zachowanie na czacie, ale za także każde niesportowe zachowanie w grze - co wiąże się z feedowaniem, trollowaniem, afk, wyzywaniem innych graczy, czy zwykłym łamaniem kodeksu przywoływacza. Restrykcje czatu nie są nakładane tylko i wyłącznie opierając się na logach z czatu, ale także raportach które w poszczególnych grach otrzymujesz."

napisałem do supportu, oto ich odpowiedź

Opublikowano

Kolega dostał bana na czat w lolu na 860 gier około :O ale schodzi mu po 20/30 bo im mniej go reportują i im mniej on flejmi tym lepiej ;)

Opublikowano

Teraz wszyscy mają bana też mi się oberwało na 24 gry, napiszesz mu żeby nie feedował i grał bardziej defensywnie to ci cieć musi dać reporta za to że mu dajesz rady...

Opublikowano

Według mnie to lepszy niż bany , wnerwia , ale stopniowo stopuje flame. 1 Report moglby byc blokiem na 5 gier np.

A bany wogole tych ludzi nie stopują od flejmu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...