Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany na czat w lolu

chillout999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj dostałem bana na czat na 14 gier. Po rozegraniu tych gier mialem powiadomienie ze ban zostal zdjety. Zaczynajac nowy mecz zauwazylem ze mam nadal bana. Po meczu wyskoczylo mi ze mam bana na 28 gier. Dlaczego tak jest? I zniknie mi kiedys ten ban? Co robic zeby ten ban sie nie przedluzal?

Opublikowano

Nic nie zrobisz to w końcu minie, jeśli jednak to będzie się przedłużać na np. 100gier to pisz do supportu...

Opublikowano

Teraz nawet jak nic nie napiszesz mozesz dostac blokade chatu, mogli by naprawic trybunal.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Trybunał zawieszony, i teraz system banuje. Dostaniesz kilka reportów za flame i dostaniesz te wykroczenie bo nikt ich nie sprawdza. Smutne lecz prawdziwe :(.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

ja pisałem do supportu z takim samym problemem,wklejam Ci ich odpowiedz :

Witaj, Przywoływaczu

Dzięki za kontakt z działem wsparcia gracza. W ostatnim czasie otrzymałeś bardzo dużą liczbę zgłoszeń w stosunku do gier, które rozegrałeś. Sprawdziliśmy twoje konto i odkryliśmy, że w rozegranych przez Ciebie grach Twoje zachowanie było niezwykle negatywne. Z tego powodu nałożyliśmy na Twoje konto serię restrykcji na chat, by pomóc Ci w poprawie Twojego zachowania w grze.

Trybunał jest obecnie tymczasowo wstrzymany, by dać naszym deweloperom czas na wprowadzenie poprawek do systemu. W międzyczasie będziemy korzystać z restrykcji chatu by moderować zachowanie w League of Legends.

Pamiętaj proszę, że jeżeli nie poprawisz swojego zachowania, możesz spodziewać się kolejnych ograniczeń chatu oraz, w przyszłości, zawieszenia konta.

Czyli trybunal teraz nie dziala,ktos zreportuje Cie za verbal abuse/offensive language i pewnie po kilku takich reportach dostajesz bana

9j7miy.png
Opublikowano

ja miałem na 60 gier na EUW, zagrałem chyba ze 20 gier, teraz miałem przerwę od grania na tym koncie jakieś 2 tygodnie i co? Loguje się dzisiaj i została tylko jedna gra :D Na koncie nie grał nikt, historia pusta od 2 tyg :D Rito op.

btw poszła kolejna fala tych banów bo dzisiaj załapałem na swoim nordicowym koncie na 14 gier

Opublikowano

dostałem na 15 gier, rozegrałem 15 gier i od razu dostałem na 20, dziś skończyłem te 20 i znowu od razu dostałem do 20 O_o napisałem do supportu w tej sprawie, czekam na odpowiedz. do tego nie przypominam sobie żebym kogokolwiek wyzywał, tym bardziej, że na czacie prawie w ogóle się nie udzielam

Opublikowano

Teraz jak dostaniesz w grze parę reportów to ban na chat się odnawia i tak w nieskończoność. I tak dostałeś na mało, kolega ma chyba ponad 100+, a na czacie od 2 tygodni nic nie piszę, a nadal mu się ta liczba zwiększa, bo enemy ma bul dupgi. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja dostałem w pierwszy dzień na 12, następnego znowu 12, a teraz mi zapierdolili 50... A ja tylko wyzywałem przeciwników jakimi to gównami są :<

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Tępe kurwiska z Riotu były tak leniwe, że nawet nie chciało im się samym dawać banów, więc stworzyli ultra-prze-zajebisty system, który automatycznie blokuje ci czat po otrzymaniu kilku reportów. "Zapomnieli" jednak, że LOL ma najgorsze community w growej historii, i trolle napierdalają ci reporty w każdej jednej grze, przez co 90% community ma zbanowany chat (nie lece w chuja w ogóle, 10 rankedów i w każdym przynajmniej 3 osoby miały zablokowany chat)

Opublikowano

up ma racje

reporty dostawałam na normalkach za granie Quinn. W efekcie mam bana na chat i utrudnia mi to granie rankedów ...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ludzie ... Jest nowy trybunał, teraz za 1 flame dostaniesz kare na 10gier ; < Ja dziś dostałem na 16 -.-

Opublikowano

No mnie też zreportowali za flame i moze coś jeszcze to 2 bany na czat pod rząd dostałem. Głównie za to, że wyzywam ludzi od gówien bo przegrywają mi promouuty.  Zacznę od dzisiaj reportować wszystkich i nikt nie będzie pisał z banem na czat:D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Ja dostałem ostatnio na 14 gier. Myślę żę nigdy nie miałem, jakoś ażbardzo toksycznie się nie zachowuje. Gram te 14 gier i nikogo nie obrażam bo wkońcu ograniczenie do kilku wiadomości to zostawiam to na teksty typu "Pull me" i absolutnie nikogo nie obraziłem w tym czasie. 14 gier rozegranych i..... c**j, ban kolejny na 20 gier.

Opublikowano

Ja się ciesze ,że takowe bany dostaję - pomagają mi nie zwyzywać te k***y od pieprzonych debili i dać im do zrozumienia ,że są szmatami.

Dostaję się (tymczasowy system) za kilka reportów i już masz bana z flame.

47990292595971448862.png

Opublikowano

A mi się to k***a podoba. W końcu ludzie nie tracą czasu (bo nie którzy strasznie wolno piszą), skupiają się na grze i dają jasne komunikaty.

Nie wiem ile wy sracie na czacie jeśli 5 wiadomości na określony czas nie wystarcza, to chyba tylko wyzywacie.

Pozdrawiam, zadowolony gracz.

PS. Też sam mam na 17 gier.

I się ciesze.

Może to czegoś niektórych nauczy.

Opublikowano

od kilku dni gram only premade z wyłączonym czatem all i dostaje locki na czat non stop 1 się kończy drugi się zaczyna ;c

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Również niedawno zostałem ukarany karą na 14 gier, przy 2 grze kara została zwiększona do 34 gier. Imo Riot przesadził, komunikacja w każdej grze w moim przypadku sprowadza się jedynie do pingów i notowaniem respów na czacie. Na aktualną chwilę wystarczy, że dostaniesz 1-2 zgłoszenia, choćby za "feedowanie", gdzie masz 1/4, a system i tak wlepi karę. Nikt tego nie sprawdza, a support ma to głęboko w poważaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...