Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny File Archiver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie znajdę jakiś normalny File Archiver do zrobienia tych plików root do mojego serwera bez potrzeby odnawiania całego clienta bo jakiś niedo****y pseudoprogram psuje mi client który po wszystkich czynnościach nie chce się w ogóle odpalić? Proszę o link :(

Opublikowano

Dzięki, działa chyba, odpalam serwer i przetestuję, czy mnie połączy... 

Najwyżej poinformuję o jakimś problemie i poproszę o pomoc jeszcze raz :D

Opublikowano

Nie mogę się zalogować...

Może jeszcze czegoś w cliencie nie zrobiłem, opiszę krok po kroku co zrobiłem ze swoim clientem: 

1) Pobrałem go z tematu http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/ (Zatytuowany "Full Client")

2) Ściągnąłem File Archivera do którego szanowny moderator podał mi linka.

3) Przeciągnąłem pliki root.eix, root.epk (z mojego clienta) do folderu z Archiverem, wypakowałem je po czym przeciągnąłem wszystkie pliki z pobranego folderu root od Terenzo do wypakowanych plików za pomocą Archivera po czym zmieniłem wszystkie ip i nazwę serwera w serverinfo. Oczywiście następnie spakowałem te pliki i wkleiłem je do folderu pack w moim cliencie.

4) Wypakowałem launcher_hamachi.rar po czym w serverimfo.py zmieniłem ip na moje z hamachi z końcówką .100 a następnie wszystkie te pliki wkleiłem do mojego clienta.

5) Zmieniłem rozszerzenie metin2.bin na metin2.exe po czym zmieniłem nazwę z metin2.exe na CarnageMT2.exe.

...

Po czym włączyłem swój serwer i chciałem się zalogować na moje utworzone wcześniej konto przez formularz rejestracyjny (konto istnieje sprawdzałem w bazie danych za pomocą NaviCat)

Dodam również, że w temacie http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/ istnieje plik "Full Client FIX" i nie wiem co z nim zrobić! Czy to przez niego nie mogę się zalogować? Jeżeli tak to co z nim zrobić? Autor tematu nie opisał :/

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Problem został rozwiązany.

W PortMap mi się pozmieniały IP na poprzednie, zmieniłem je na stałe w pliku konfiguracyjnym i już mogę się zalogować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...