Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy zabójca na mida

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo le blanc dostała nerfa, da się nią grać, ale to nie to samo. Ciągl trzeba się wracać, bo łatwiej o otrzymanie obrażeń. Przeciwnik moze uciec jak ma escape. Powiedzcie więc, kto wejdzie w jej miejsce? Ahri? Chodzi mi o zabójców na mida.

XrgAYyk.png

Opublikowano

ahri, fizz, talon, kata, moze zed

talon jest ponoć słaby. Kata dobra, ale wydaje mi się, że żalezna od swojego teamu. najlepiej jak w teamie masz kogos kto stunuje, zeby nikt nie przerwal jej ulta

XrgAYyk.png

Opublikowano

talon jest ponoć słaby. Kata dobra, ale wydaje mi się, że żalezna od swojego teamu. najlepiej jak w teamie masz kogos kto stunuje, zeby nikt nie przerwal jej ulta

po 6 nie jest trudno o killa, ma podobny laning phase co zed wiec? jest ok, jakis nie op ale z assasynow na mida ok

+ jest jednym z lepszych postaci do roamu

­

Opublikowano

LB. Szybka, moblilna, Bardzo duży DMG. Combo e+q+w+r+w. Dostała narfa, lecz wg mnie nie ma nadal lepszego chemp na mida z takim dużym dmg ;P

Opublikowano

po 6 nie jest trudno o killa, ma podobny laning phase co zed wiec? jest ok, jakis nie op ale z assasynow na mida ok

+ jest jednym z lepszych postaci do roamu

ale zedem można zrobić lepsze playsy, z tym cieniem ;) wydaje m sie, ze nie warto kupowac talona, bo zed jst podobny, a lepszy

XrgAYyk.png

Opublikowano

ale zedem można zrobić lepsze playsy, z tym cieniem ;) wydaje m sie, ze nie warto kupowac talona, bo zed jst podobny, a lepszy

po nerfie botrk jest gorszy

talon to podobna postac do zeda, z po nerfie botrk nawet lepsza od zeda

­

Pasjonat
Opublikowano

Polecam akali.

na 6 poziomie jak ktoś spushował pod twój turret poprostu wskakujesz combo, on używa flasha ty znowu skaczesz i combo i spowalniasz go swoim w, last combo i masz killa.

Combo masz co 3 sec z OP dmg.

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Najlepsza postać na mida z zabójców to jest Fizz ;)) Na feedzie ulti nawet ult Ci nie będzie potrzebny by zgarnąć killa :)

Opublikowano

Polecam akali.

na 6 poziomie jak ktoś spushował pod twój turret poprostu wskakujesz combo, on używa flasha ty znowu skaczesz i combo i spowalniasz go swoim w, last combo i masz killa.

Combo masz co 3 sec z OP dmg.

zabijesz tak 15 razy potem dostajesz fokus na ryj i twoj team przez ciebie przegrywa

co do talona to strasznie silna postac, nie ma escpae za to ma dobry burst,  q + e + w + ult w miedzyczasie i squishy target jest martwy

Opublikowano

Talon polecam, postać z dużym dmg po 6 lvl w tf to samym ultem zadajesz dużo dmg. Ogarniesz i bdb na midzie Ci się będzie grało. No i jeszcze może Fizz bo feedniety ultem może zrobić tripple.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

Zgodzę się co to talona i fizza, że to silne postacie na mida.

Akali też jest dobra, ale z tego co widzę to ludzie nauczyli się, że jak przeciwnik ma akali to leci pink ward albo red trinket akali pada w 2sekundy, po czym przeciwnik przegrywa każdego tf. Nie polecam akali.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zgodzę się co to talona i fizza, że to silne postacie na mida.

Akali też jest dobra, ale z tego co widzę to ludzie nauczyli się, że jak przeciwnik ma akali to leci pink ward albo red trinket akali pada w 2sekundy, po czym przeciwnik przegrywa każdego tf. Nie polecam akali.

Na niskim elo ludzie o tym nie myślą.

Np. ja w silver 2 grając akali zawsze jestem bezpieczny na niewidce, bo enemy nie pomyśly żeby użyć pink warda C:

Opublikowano

NIDALLE.

Mam ją, jest świetna, trzeba tylko ogarniać dzidy. 

@top

co do akali, czemu nie jest grana na high elo?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Imo jakiś assassin, np. Zed

+ escape

+ doskok

+ duży damage

+ dash z ult

Opublikowano

Zed, Talon moze dawac rade i Ahri.

Kazda postac ma szybki burst i escape.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

co jak co, ale IMO Talon i Zed to 2 najlepsi zabójcy aktualnie. Zed jest na początku trudny i może wydać się słaby, ale jak go ogarniesz to rozkurwiasz wszystkich.

Co do Talona, ostatnio go rzadko widzę, ale potencjał to on ma ogromny. Ma wszystko, czego potrzebuje zabójca, jako taki escape, silence i ogromny burst. Po 6 wbijasz sie w enemy i go niszczysz ^^

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Talon, Zed, Nidalee - trzy dobre postacie na mida ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...