Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy zabójca na mida

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zed, Fizz, Dzidalee, Akali, każdy champ jest dobry ale trzeba umieć grać, nawet Poppy może być op xD

gówno prawda, są słabe championy jak urgot, galio. Każdym mozesz miec dobre statystyki, ale po co się męczyć jak można zagrać kimś lepszym.

@Edit

co do fizza, to co on zrobi bez feeda? Nic. Myślę ciągle nad tą ahri..

XrgAYyk.png

Opublikowano

gówno prawda, są słabe championy jak urgot, galio. Każdym mozesz miec dobre statystyki, ale po co się męczyć jak można zagrać kimś lepszym.

@Edit

co do fizza, to co on zrobi bez feeda? Nic. Myślę ciągle nad tą ahri..

Jak dla ciebie Galio jest słaby to ja nic nie mówie :X

Moim zdaniem postacie takie jak Akali, Zed, Talon, Ahri, Fizz, Katarina to postacie którymi warto zagrać. Wybierz coś z tego,

Opublikowano

Jak dla ciebie Galio jest słaby to ja nic nie mówie :X

Moim zdaniem postacie takie jak Akali, Zed, Talon, Ahri, Fizz, Katarina to postacie którymi warto zagrać. Wybierz coś z tego,

Galio nie pasuje do mety, dlatego jest słaby. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Mnie sie przyjemnie gra talonem. Ładny poke, dobry wave clear, niewidka + ms + aoe z ulta. Silence z e, dmg w czasie z Q. Fajna postac :)

Opublikowano

Mnie sie przyjemnie gra talonem. Ładny poke, dobry wave clear, niewidka + ms + aoe z ulta. Silence z e, dmg w czasie z Q. Fajna postac :)

Nervarien mówi, że talon jest słaby.Dlaczego tak uważa? Czemu na probuilds nikt nim nie gra?

XrgAYyk.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRhide papierowy

@top Wydaje mi się że zed jest najlepszy

Zabójcy muszą być papierowi.. Ich zadanie to zabić jak najwięcej, a nie tankować

XrgAYyk.png

Opublikowano

Przeczytałem tylko 1 stronę tego tematu i już zauważyłem, że większość graczy tutaj się nie zna na grze.

Kata jest ciężka, jeśli jesteś w wyższej dywizji - tam wystarczy wziąć kontrę lub postać ze stunem i ta postać nie ma życia. Nie polecam.

Zed nie jest już tym samym OP'em co kiedyś, dostał ogromnego nerfa. Da się nim zabijać, ale jest słaby. Ma damage, ale musi mieć odpowiedni team - lub gracz musi mieć odpowiednie umiejętności. Duże umiejętności.

Ahri tutaj nie pasuje.

Najlepszym wyborem jest Talon. 

Nie ma lepszego zabójcy na mida AD i nie będzie.

Jeśli jednak szukasz czegoś AP - Fizz czeka. Lecz przygotuj się na trudne gry w platynie+, gdyż tam będzie ciężej trafić na champa, który cię nie będzie kontrować.

@down

Bo Ahri nie jest typowym assassynem, a zaryzykowałbym stwierdzenie, że w ogóle nim nie jest.

Nie robi takiego damage w tak krótkiej chwili jak reszta typowych zabójców.

Zapomniałem dopisać też, że Akali jest dobrym assassynem. Minusem jest to, że trudniej się farmi. :)

challenger.png

Opublikowano

Przeczytałem tylko 1 stronę tego tematu i już zauważyłem, że większość graczy tutaj się nie zna na grze.

Kata jest ciężka, jeśli jesteś w wyższej dywizji - tam wystarczy wziąć kontrę lub postać ze stunem i ta postać nie ma życia. Nie polecam.

Zed nie jest już tym samym OP'em co kiedyś, dostał ogromnego nerfa. Da się nim zabijać, ale jest słaby. Ma damage, ale musi mieć odpowiedni team - lub gracz musi mieć odpowiednie umiejętności. Duże umiejętności.

Ahri tutaj nie pasuje.

Najlepszym wyborem jest Talon. 

Nie ma lepszego zabójcy na mida AD i nie będzie.

Jeśli jednak szukasz czegoś AP - Fizz czeka. Lecz przygotuj się na trudne gry w platynie+, gdyż tam będzie ciężej trafić na champa, który cię nie będzie kontrować.

Czemu ahri nie pasuje?

XrgAYyk.png

Opublikowano

talon jest ponoć słaby. Kata dobra, ale wydaje mi się, że żalezna od swojego teamu. najlepiej jak w teamie masz kogos kto stunuje, zeby nikt nie przerwal jej ulta

Talon jest wlasnie zajsbisty, bardzo dobry roam, niszczy prawie kazdego midlanera, jak swietnie ogarniasz tak jak ja rozwalisz nawet yasuo

Opublikowano

Fizz, Ziggs, Zed, to postacie, które świetnie sobie radzą na midzie,

Fizzem lekki deff do zakupu sheena, potem leci lajtowo,

Ziggs - Grając nim, ciągle mam mane, choć mam runy typowo, pod resy, ap, pene:),

Zed - Kill, za killem, gdy ogarniasz :P

Opublikowano

Fizz, Ziggs, Zed, to postacie, które świetnie sobie radzą na midzie,

Fizzem lekki deff do zakupu sheena, potem leci lajtowo,

Ziggs - Grając nim, ciągle mam mane, choć mam runy typowo, pod resy, ap, pene:),

Zed - Kill, za killem, gdy ogarniasz :P

ziggs to zabójca?

Myslalem, ze ona ma siedzieć z tylu i puszczac bomby, ulta. Moblnosci tez nei ma 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...