Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LandCrafters

Xeander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXX USunoc !

post-621735-0-82009400-1403562900_thumb.png

logo.png

Opublikowano

Nie wiele serwerów ma ode mnie to miano, ale jak serwer będzie mieć autorske, dopracowane pluginy myślę, że powinień wypalić. Mapa fajna co widać na filmikach. Tyle ode mnie. Myślę, że będę na starcie :P

Opublikowano

"Jedyny taki serwer w Polsce" *patrzy w lewo*-wojny gildi+survival(AUTORSKIE PLUGINY [jej] ) *patrzy w prawo*-wojny gildi+survival(AUTORSKIE PLUGINY [jej] ). Tak bardzo Jedyny. Chyba w tym jak szybko padnie :\ nie no zobaczymy po starcie. Nie oczekuję fajerwerek po tym serwerze.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Serwer Tirexa jak każdy to gówno. Na otwarciu będziecie mieli griefa spawnu. Pluginy wasze przerobione z xcrafters niedługo będą znane całemu forum. Pozdro

Opublikowano

Dokładnie :)

Ponieważ jestem w posiadaniu pliczków by Tirex pozwolę sobie na małą groźbę.

Jeżeli jeszcze raz zrobicie cos serwerowi HITMC to te pliki (i to bez komendy na opa tirexa ) polecą do internetów, a na dodatek, Xeander (DarkIwanek) nie bedzie miał neta przez tydzień, bo dostanie stresserem.

Groź sobie dalej Xeander ( Marcin1sto ) xD w posiadaniu masz pliki które sobie wymyśliłeś ;) ;D nikt nie miał dostępu dziękuje dowidzenia :) 

logo.png

Opublikowano

Groź sobie dalej Xeander ( Marcin1sto ) xD w posiadaniu masz pliki które sobie wymyśliłeś ;) ;D nikt nie miał dostępu dziękuje dowidzenia :)

Aby napewno? xD. Pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam

Opublikowano

Aby napewno? xD. Pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam

To nie jest temat od tego, zachowujesz i prowokujesz jak dziecko. Gdybyś był chociaż troche rozsądny byś napisał na PW jakbyś miał jakiś do nas problem...

A co do serwera, są 2 nowe screeny i myślę, ze można zagrać... 

Opublikowano

Spawn Dopracowany, lecz czy macie prośby co do eventów? Start już jutro o 18:00 serwer dopracowujemy do 99% 1% to są wasze pomysły ;)

logo.png

Opublikowano

Kolejna kupa by tirex?

pozdrawiam. posprawdzajcie stare opinie na temat serwerka tirexa :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1226400-poskicraft/

Kolejna kupa by tirex?

pozdrawiam. posprawdzajcie stare opinie na temat serwerka tirexa :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1226400-poskicraft/

Zanim zaczniesz hejtować, najpierw porównaj swój serwer do mojego ... :D

Opublikowano

Który to już wasz serwer? Jak ostatnio widzę to conajmniej 2. A był jeszcze minegold i parę innych. Nie wypali na 100%. Sam mam kilka pluginów by tirex:) nordicman też je ma.

Ogólnie nie polecam.

Pozdro

Dziękujemy za opinie o serwerze ;)

f5

logo.png

Opublikowano

Który to już wasz serwer? Jak ostatnio widzę to conajmniej 2. A był jeszcze minegold i parę innych. Nie wypali na 100%. Sam mam kilka pluginów by tirex:) nordicman też je ma.

Ogólnie nie polecam.

Pozdro

Co zazdrościsz ? To jest pierwszy serwer w moim wykonaniu... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...