Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE-Dodano timery do klienta

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie po głębszym przemyśleniu nie jest to zbyt dobry pomysł. Mogliby za to wprowadzić timery kiedy ulti naszych sojuszników będą gotowe.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@Veme

Jesteś taki ułomny, czy udajesz? Naprawdę, nie wystarcza Ci to, że masz obok ikonek zielone kółko, które sygnalizuje o dostępności ulta? 

nikt o tym nie wie bo czelendzerzy z eu ktorych strimy ogladaja o tym nie mowia niestety :(

timery w c**j niepotrzebne jak ktos nie potrafi do 2:05 dodać 5 minut to już jest poważny problem i dla takich ludzi nie powinno być miejsca w tej grze, co wiecej do tej pory jungla wlasnie slynela z timerów trzeba bylo je znać aby poprawnie dyrygować roamingiem na mapie co wiecej jest to kluczowa wiedza zeby wygrać gre,  teraz riot to spierdolil i jungla juz nie bedzie taka spoko jak kiedys, ale to juz wina kurwiszonow z kapami z maty co liczyc nie potrafia

Opublikowano

Blondynka - tyle na twój temat. Wypowiada się na temat skilla itp a dopiero co 30 lvla wbiła i jest w silverze - gardze toba.

Skoro dla tej wyżej jaśnie pani napisanie na karteczce "20:10 d" to jest umiejętność, którą trzeba nabyć to ciekawe ile na tsie wyskillowała się wiadomo czym.

Timer według mnie przydatny bo po co mam spamić czat lub zaśmiecać sobie biurko kartkami skoro można mieć wygodnie w grze timery ładnie wypisane.

Może pochwal się swoją dywizją? Bo mimo tego, że ma silver to widzi więcej niż ty ;) 

Te timery to gówno... Raz na X rankedów trafiłam na osobę, która timerowała buffy WSZYSTKIE, więc owszem jest to umiejętność, bo z 50% nawet gra z wyłączonym time na czacie, bo nie potrafią tego włączyć. Ba! Zapewne nie wiedzą, że takie coś jest i skąd Ci ludzie te timery znają o.O Poza tym, że na spekcie pokazuje się timer na drake i barona to się nauczyli mniej więcej, że 6 i 7min, ale tb, ob, tr, or? Nooby do platyny nawet nie wiedzą co to znaczy.

Niech RIOT doda jeszcze BoL'a auto smite, auto lasthity i po co komuś mózg do tej gry. Porażka

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

@Veme

Jesteś taki ułomny, czy udajesz? Naprawdę, nie wystarcza Ci to, że masz obok ikonek zielone kółko, które sygnalizuje o dostępności ulta? 

@1373230489-U611928.pngMistrzu.

Wow serio? Widać jaka masz kulturę człowieku. Chodzi mi o coś takiego jak w Curse Voice było, po kij mi zielone kolko skoro nie wiem kiedy dokładnie będzie jego ulti dostępne. A tak to można mniej więcej rozplanować engage.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

W sumie to fajnie, nie będzie trzeba już się męczyć z zapisywaniem i matematyką podczas rozgrywki :D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Bez sensu. Każdy teraz będzie mógł być "lepszym" junglerem. Timery to jedna z tych rzeczy, których trzeba było się nauczyć, zapamiętać, zapisać.

No nie wiem...

I tak każdy używał BoLa lub innych dodatków do tego.

Fajny wygląd, ogółem spoko

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Bez sensu. Każdy teraz będzie mógł być "lepszym" junglerem. Timery to jedna z tych rzeczy, których trzeba było się nauczyć, zapamiętać, zapisać.

No nie wiem...

wyczuwam ból dupy :)

@topic

Fajna inicjatywa z tymi Timerami ;) już nie będę musiał overwolfa używać

Opublikowano

A w następnym odcinku :

4.1.11 Riot implementuje bol studio w clienia
4.1.12 Pojawia  się nowa ramka przy  wyborze postaci , możemy w niej wybrać skrypt

4.1.13 Możemy zakupić konto premium do Lola ( bol ) w oknie klienta
4.1.14 W itemshopie pojawiają się płatne skrypty za RP

Sezon 5

5.1.15 Pojawia się pierwszy legendarny skrypt do Ryze'a

xD

Opublikowano

bez sensu, teraz MkJogo, jest nie potrzebne, bo ma za darmo i na legalu wbudowaną opcje w LoLu,

powodzenia na rankedach, każdy zielony jungler, stanie się przez to przechuyem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...