Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto to jest ten Imba?

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upsss proszę k***a nie odzywaj się bo to co ty pierdolisz to głowa mała... Jesteś taka głupia czy tylko udajesz?...

"niepotrzebny dzieciak który chce zarobić pieniądze na twitchu" - jebłem...

Imba - jeden z najlepszych adc i streamerów, były gracz Frag Executors(czy jakoś tak), znany z flejmienia i dobrych historyjek

Jak to jest jeden z najlepszych streamerów to ja jestem koreański chall. Haha!

Przypomnij jak płakał na twitchu jak dostał bana, jest bardziej pusty niż słoik po ogórkach.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

lol ile ona ma lat? wygląda na głupiego licealistę, do tego zachowuje się jak typowy polaczek, nie dziwie się, że ludzie się nim podniecają jak ma podobny styl życia co większość cebulaków

22 chyba. Zresztą h*j cie to obchodzi, hak ci się nie podoba to po co tu w ogóle wchodzisz? Bez powodu nie ogląda go 2k ludzi dziennie.

Imba to krul złoty, przywódca fxow :D

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Kolejny niepotrzebny "dzieciak", który chce zarobić pieniążki na twichu.

Jako, iż diss jeszcze utrzymuje poziom, to on raczej go już nie ma :D.

Imba jest spoko , fajna muzyczka , fajny klimat , mimo ze powyzywa jest bekową osobą , tez czasami wyzywam bo z tymi ludźmi sie nie da grac, ale na stream na pewno czekam Kappa.

@554461402688252517908.png Upss piszesz ze to "dzieciak", a masz 16 lat na pewno duzo w zyciu przezylas racja? Te testy gimnazjalne no ;// , 20+>16 lel. Ciekawi mnie twoje zachowanie i twoj charakter, hejtować kazdy potrafi ale dostrzec cos negatywnego u siebie to juz ciezko.

Opublikowano

Ktoś w temacie napisał że DisStream utrzymuje poziom. Chce ktoś video jak Disu flameuje i mówi o rakach dla graczy? :)

IMBa - streamer, należał do drużyny Frag.eXecutors, duuużo flejmi. ;) Tyle.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Imba= dziecko w ciele dorosłego ;) Kiedyś profesjonalny gracz lola grając na pozycji adc.

Moze po powrocie nie będzie już tak flamil i się zmienił? Pożyjemy zobaczymy.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Kolejny niepotrzebny "dzieciak", który chce zarobić pieniążki na twichu.

Jako, iż diss jeszcze utrzymuje poziom, to on raczej go już nie ma :D.

nie, nie kolejny niepotrzebny dzieciak który chce zarobić.

Jeden z najlepszych polskich AD i streamerów tak jak kolega wyżej napisał. kolejnym niepotrzebnym dzieciakiem, to jesteś Ty na tym forum ;)

Nazywanie kogoś dzieciakiem, mając 16 lat też nie jest jakieś przyzwoite ;)

btw. poziom disa

https://www.youtube.com/watch?v=rtftq0d53Gs

oglądaj sobie dalej nudnego junglera na poziomie gówna, a my pooglądamy krula twitcha.  B)

Opublikowano

Upsss proszę k***a nie odzywaj się bo to co ty pierdolisz to głowa mała... Jesteś taka głupia czy tylko udajesz?...

"niepotrzebny dzieciak który chce zarobić pieniądze na twitchu" - jebłem...

Imba - jeden z najlepszych adc i streamerów, były gracz Frag Executors(czy jakoś tak), znany z flejmienia i dobrych historyjek

mnie tez wkurwia i to strasznie nabija jakies z dupy posty nie majac o niczym pojecia.

@imba krul - najlepszy polski streamer polecam Kappa :)

Opublikowano

Napisales, z czego jest znany i że go lubisz. Oznacza to, ze akceptujesz jego flejmienie. Nie znam typa, wszystkie moje wnioski wysnulem na podstawie tego co wy w tym temacie wypisujecie. 

Akceptuje to i co z tego? Nadal nie napisałem, że mi się podoba jego flejmienie, ale akceptuje to, że flejmi na każdego o wszystko :)

Jak to jest jeden z najlepszych streamerów to ja jestem koreański chall. Haha!

Przypomnij jak płakał na twitchu jak dostał bana, jest bardziej pusty niż słoik po ogórkach.

Tak jest jednym z najlepszych streamerów... No i co z tego, że płakał po banie? Ty byś nie płakał jakby ci konto zbanowali?... 

graphic.png

Opublikowano

Trudny żebym "płakał" skoro jestem kobietą to raz, a dwa jak na ten wiek co on ma to inaczej nie da się tego wytłumaczyć jak życie grą. 

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Trudny żebym "płakał" skoro jestem kobietą to raz, a dwa jak na ten wiek co on ma to inaczej nie da się tego wytłumaczyć jak życie grą. 

Nie wiem o co ci chodzi ale ja go będę go oglądał jak zawsze bo przynajmniej się dzieje!

Opublikowano

Wy nie macie o co się kłócić ja oglądam przy obiadku Disa jak streamuje tego pana Imby jeszcze nie oglądałem, ale czuje, że będzie fajnie. Gówno mnie obchodzi co oni robią,flejmują,napierdalają na bolu,zabijaja,kradną c**j mnie to po prostu ja tu tylko chce oglądać jak grają nie obchodzi mnie to jacy są poza streamem ;)

Opublikowano

Wy nie macie o co się kłócić ja oglądam przy obiadku Disa jak streamuje tego pana Imby jeszcze nie oglądałem, ale czuje, że będzie fajnie. Gówno mnie obchodzi co oni robią,flejmują,napierdalają na bolu,zabijaja,kradną c**j mnie to po prostu ja tu tylko chce oglądać jak grają nie obchodzi mnie to jacy są poza streamem ;)

ale flejmują podczas streama. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

nie, nie kolejny niepotrzebny dzieciak który chce zarobić.

Jeden z najlepszych polskich AD i streamerów tak jak kolega wyżej napisał. kolejnym niepotrzebnym dzieciakiem, to jesteś Ty na tym forum ;)

Nazywanie kogoś dzieciakiem, mając 16 lat też nie jest jakieś przyzwoite ;)

btw. poziom disa

https://www.youtube.com/watch?v=rtftq0d53Gs

oglądaj sobie dalej nudnego junglera na poziomie gówna, a my pooglądamy krula twitcha.  B)

Każdy ma swoje gusta, po za tym jestem ciekaw ile Imba będzie miał wyświetleń, czy przebije Dis'a lub Nerve.

sstwc.jpg

Opublikowano

Każdy ma swoje gusta, po za tym jestem ciekaw ile Imba będzie miał wyświetleń, czy przebije Dis'a lub Nerve.

Dis wyciąga po 2k max. iMba wyciągał na ostatnich streamach gdzieś podobnie, ale po takim czasie na pewno przez jakiś czas będzie o wiele więcej. Nervariena nie przebije raczej. ;d

Opublikowano

Dis wyciąga po 2k max. iMba wyciągał na ostatnich streamach gdzieś podobnie, ale po takim czasie na pewno przez jakiś czas będzie o wiele więcej. Nervariena nie przebije raczej. ;d

Co ty pierdolisz, Dis'u nie ma 2k tylko niecale 3, czasem przebija Nervariena, ale zazwyczaj Nerva ma wiecej. Teraz oczywiscie nikt z Polskich streamerow nie pobije Nervariena który ma aktualnie 14k widzow przez to wbijanie challengera w 10dni, imba w zlym czasie startuje.

sstwc.jpg

Opublikowano

Co ty pierdolisz, Dis'u nie ma 2k tylko niecale 3, czasem przebija Nervariena, ale zazwyczaj Nerva ma wiecej. Teraz oczywiscie nikt z Polskich streamerow nie pobije Nervariena który ma aktualnie 14k widzow przez to wbijanie challengera w 10dni, imba w zlym czasie startuje.

zwyzywałbym cie, ale nie chce sobie tutaj nabijać punktów. podrzuć mi screena jak Disu ma powyżej 2.5k, bo w tym momencie to ty tutaj pierdolisz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...