Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moje Logo MPC ;)

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w prawdzie kilka lat wstecz to prowadzilem strony internetowe o tematyce anime i musialem sie uczyc jak robic ladny design, wiele juz z tego zapomnialem a to sa resztki tego co umialem ;) widze uczysz sie robic grafike w PS, dam cii rade.. pierw wyobraz sobie to w glowie jak to ma wygladac co chcesz zrobic a potem sproboj cos takiego zrobic ;)

2006-2010

Opublikowano
w prawdzie kilka lat wstecz to prowadzilem strony internetowe o tematyce anime i musialem sie uczyc jak robic ladny design, wiele juz z tego zapomnialem a to sa resztki tego co umialem ;) widze uczysz sie robic grafike w PS, dam cii rade.. pierw wyobraz sobie to w glowie jak to ma wygladac co chcesz zrobic a potem sproboj cos takiego zrobic ;)

Pozwoliłem sobie wykorzystać Twoje logo. Kawał dobrej roboty.

Opublikowano

Mi się bardzo podoba, i nie mówię tego jako jakiś noob który z grafiką nie miał stycznośći. Sam tworze grafikę od ponad 4 lat i wiem co mówię. ergylove odwaliłeś kawał dobrej roboty.

PS: W jakim programie zrobiłeś logo?

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

Praca naprawde bardzo dobra,i dołączam sie z pytaniem,w czym robiłeś?

Opublikowano

Gratulacje ! Jednak dobra czcionka, dobre kolory, ramka i glow wygrały. ;D

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...