Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moje Logo MPC ;)

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobilem Logo MPC Forum wg. wymiarow kokosza :)

Logo nr.1 -

8052d51a_logo1.gif

Logo nr.2 -

098b5d48_logo2.gif

Logo nr.3 -

4aaeca54_logo3.gif

Logo nr.3 - v.1.1 dla Simpson i Praza (poprawiony kolor tego mniejszego MPC)

ef04ed8d_logo4.gif

Logo nr.4 - (styl zaproponowany przez Mateq)

46ed130a_mpclogo6.gif

Logo nr.4 v 1.01 (karabinek :P)

68606614_mpclogo6.gif

Licze na twarda stanowcza krytyke! 0 smarowania mi tu :P

Loga Mateq:

Logo nr.1 -

logo1.gif

Logo nr.2 -

logo2.gif

Logo nr.3 -

logo3.gif

2006-2010

Opublikowano

Nr 3 zajebiste... Ale 1 'ale'. W tym mniejszym napisie popraw kolor pierwszych liter na ten co ma 'MPC' ;]

@Edit

I daj troszke grubsza "ramke" na tekście. ;D

Opublikowano

no narazie poczekam na wiecej opini i potem przerobie jeszcze ;) w tym 1 logo kolor tego duzego i tych malych MPC jest ten sam, poprostu to wieksze MPC jest podswietlone ;) chyba ze miales namysli 3 logo :)

2006-2010

Opublikowano

Świetna jest trójka bo kolory takie żywe ... i widać. Nie znika na tle a jak mamy czarne tło ... to kolory jasne. Świetna robota. Może jakiś efekt sprey'u by dodać? A i to multi player chetas .... słabo widać ...

Opublikowano

poprawione Multi Player Cheats, lepiej teraz czy reszte napisow tez bardziej 'wytuningowac' ?;) dawajcie mi pomysly co by tu jeszcze dodac/zmienic?

2006-2010

Opublikowano

Fajne, ale tak nie do końca cały obrazek jest "czytelny" jakby to ująć. Ten napisz Multi... taki niewyraźny mi się wydaje. Ale to tylko moja opinia. ;)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Dla mnie bardzo ładna 4 :blink: a jak coś nie pasuje ... to może się nie możesz doczytać ... w sumie to ideał

Opublikowano

Najlepsze Logo nr.3 - v.1.1 dla Simpson i Praza (poprawiony kolor tego mniejszego MPC)

nic dodac nic ując :P

Czy się stoi czy się leży kilka warnów się należy>.> zainspirowane przezemnie a stworzone przezemnie... ;p

Doceniam nie tych którzy patrzą lecz tych który dostrzegają właśnie tą niewidoczną stronę.

Jeśli uważasz że jesteś kimś "lepszym" od innych to się mylisz ^^.

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł jak i logo oczywiście, ale nadal bardzo słabo czytelny ten dolny napis ;/ a MPCForum za bardzo się zlewa jak dla mnie. Ale oczywiście logo jak najbardziej mi się podoba

sygnakopiatj4.png

Avatar sponsorowany przez ApOkAlIpSsIoN (ver.3.0)

Opublikowano

3 i 4 logo b.fajne, ale tak jak mówię, nie podoba mi się to że napis MultiPlayerCheats nie jest czytelny.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Trochę ściągnąłem z Ciebie rozmieszczenie napisów, ale mam nadzieję, że się nie obrazisz. ;]

logo1.gif

logo2.gif

logo3.gif To było najgorsze do zrobienia. ;d Literki musiałem robić bo niektórych nie było.

Wydaje mi się, że proste logo byłoby najlepsze.

@edit

Proste, tzn. bez zbędnych bajerów.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Wydaje mi się, że proste logo byłoby najlepsze.

@edit

Proste, tzn. bez zbędnych bajerów.

Ok zrobilem logo 4 ala styl ktory zasugerowales ;)

2006-2010

Opublikowano

nie wziołem tego bezczelnie i nie uznałem tego za swoją prace

nie obrarzaj sie przepraszam cię

Opublikowano

dobra chyba ja to zle odebralem bo myslalem ze miales namysli ze ty masz sie za autora :mellow: niebylo sprawy ;)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...