Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Vbot!Pełna funkconajloność (boxy i palladium!)

IplayDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wam dziala bocik ? bo nwm czemu ale u mnie cos sie stalo i podobno wyskoczyla aktualizacja ale on nie chce sie zaktualizowac ;/ 

@Edit to byl jakis krotki blad teraz wszystko mi juz dziala :)

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio nie korzystałem z botów (nie miałem czasu i chęci spania w tych upałach z nagrzanym i hałasującym kompem xD), ale dostałem info od jednej osoby że jej nie działa...

Korzysta z google chorme i nie podmienia jej teksturek boxów...przez co bot nie działa...

Można prosić o odp na pw :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

ostatnio zaczelo mi sie cos pierdolic z tym vbotem wlaczam go ide cos zjesc wracam a mi pisze ze padl on w promieniowaniu :D i ja sie pytam jakim k***a cudem on pek w promieniowaniu hehe i tak mam 5-7 razy dziennie nwm co sie z nim dizeje :P

Opublikowano

No ostatnio coś jest nie tak,sam przyznam bo rzadziej podmienia mi boksy....

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

No ostatnio coś jest nie tak,sam przyznam bo rzadziej podmienia mi boksy....

ja nie mam zadnego problemu z podmiana boxow , ale kiedys mi dzialal na mozilli a teraz tylko na chrome mi dziala to no i wkurwia mnie to pekanie w promieniowaniu nie wiem jak on to robi hehe

Opublikowano

no na epvp duzo ludzi placze ze bany heeh 

teraz ludzie piszcie listy do niemiec ale i tak was nie odbanuja :D

Jak mowia/piszą tyle co ja po niemiecku to proste że ich nie odbanują xD wujka google też bym radził nie uzywać piszać pismo do niemiec :)) Powodzenia ^^

Opublikowano

mricht - ogolnie to mozesz napisac w jezyku angielskim to jest jezyk miedzynarodowy wiec sadze ze kazdy powinien poslugiwac sie tym jezykiem

ja stracilem takie srednie konto na globalnym serverze ale chyba pofatyguje sie i napisze list moze akurat cos pomoze 

Opublikowano

powiecie gdzie i jaki list mam napisac kurde stracilem dobre dla mnie konto :D mozna prosic o wzor tego do napisania ?

Nic ci nie zdziała-kolega ostatnio pisał i nie odbanowali....

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...