Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Vbot!Pełna funkconajloność (boxy i palladium!)

IplayDO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co prawda to prawda niestety lata troszke w kolko , ale powiem wam ze moglo byc gorzej a i tak bot jest swietny heh 

przypominam sobie jak rok temu po tak owocnie botowanym lecie BIGPOINT pobanowal polowe darkorbit , a teraz widze jak coraz fajniejsze te boty wchodza i pewnie bedzie to samo wiec radze kazdemu uwazac bo jam am osobiscie lekkie obawy :D

P.S poraz kolejny prosze o wytlumaczenie jak ten bot moze zbierac pallke bo okno w bocie przyznaczone do pallki mam czyste nic w nim nie mam ...

Opublikowano

co prawda to prawda niestety lata troszke w kolko , ale powiem wam ze moglo byc gorzej a i tak bot jest swietny heh 

przypominam sobie jak rok temu po tak owocnie botowanym lecie BIGPOINT pobanowal polowe darkorbit , a teraz widze jak coraz fajniejsze te boty wchodza i pewnie bedzie to samo wiec radze kazdemu uwazac bo jam am osobiscie lekkie obawy :D

P.S poraz kolejny prosze o wytlumaczenie jak ten bot moze zbierac pallke bo okno w bocie przyznaczone do pallki mam czyste nic w nim nie mam ...

Ja dostałem 1 bana ale to 3 lata temu za używanie jakiegoś przestarzałego bota, a teraz dostałem ub tylko że pousuwali mi wszystkie lasery osłony i napędy .. 

Opublikowano

No nad backround pisze boc lolletor i palla colletor 0.0

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

No nad backround pisze boc lolletor i palla colletor 0.0

no ale jak obrazki sien ie zmieniaja pallki wiec nie wiem jak on ma zbierac ruszajaca sie pallke ... ta zmiana proxy zmienia obrazki na boxy a na pallke nie ;/

Opublikowano

no ale jak obrazki sien ie zmieniaja pallki wiec nie wiem jak on ma zbierac ruszajaca sie pallke ... ta zmiana proxy zmienia obrazki na boxy a na pallke nie ;/

Też tak mam-Zmień na palke przeglądarke.Nawet sie rymuje :3 Mi działa na innej przeglądarce palka a na innej,boxy.

Opublikowano

tzn pozmienialo mi juz i dziala , ale kurcze to zbieranie pallki na tym bocie jest straszne :D on zbiera jeden kamyk na 15 heh wgl nie iwme o co mu chodzi temu bocikowi 

ze zbierania skrzyneczek jestem bardzo zadowolony ale pallka to porazka wedlug mnie :D Palla by pallavia najlepiej sie na pallke nadawal D:

Opublikowano

tzn pozmienialo mi juz i dziala , ale kurcze to zbieranie pallki na tym bocie jest straszne :D on zbiera jeden kamyk na 15 heh wgl nie iwme o co mu chodzi temu bocikowi 

ze zbierania skrzyneczek jestem bardzo zadowolony ale pallka to porazka wedlug mnie :D Palla by pallavia najlepiej sie na pallke nadawal D:

No tak samo mam ale-VBot jest głównie na boxy :)

Opublikowano

Kurcze

Od wczoraj kiedy wchodze w bota klikam ,,Launch''

To program zamyka sie i tyle...

Czym to moze byc spowodowane ?

Probowałem od instalowac ale to samo...

Opublikowano

Kurcze

Od wczoraj kiedy wchodze w bota klikam ,,Launch''

To program zamyka sie i tyle...

Czym to moze byc spowodowane ?

Probowałem od instalowac ale to samo...

Przeczyść komputer cclenerem.

Opublikowano

Za to mój bot po 1h botowania dostaje DC  i już niestety nie reconnectuje (nic z netem, gram w tym czasie w coś innego bądź oglądam film). Ktoś wie jak to naprawić czy coś ? Kolejnym bugiem jest nie naprawianie się 'na spocie' co jest bardzo dokuczliwe (bot naprawia się na 1-1 na którym dostaje pustkę z boxów) 

Opublikowano

Jeżeli mam XP-eka to nie ma co liczyć że bot będzie chodził? Jest wg. bot na XP-eka działający? Jeżeli tak to BŁAGAM o link :(

Jest on pisany na viste,win 7 i 8.

Opublikowano

Bot śmiga  dobrze? Bo jak go miałem na 2 godziny to nic uri nie nabierał i kupował mi amunicje -_- I Lordiaki mnie zniszczyły :)

Opublikowano

mam mały problemik a mianowicie nie pokazuje mi wgl palladium o co może chodzic? Z boxami jest jeszcze smieszniej bo je widzi ale zachowuje się tak jakby nie wiedział którego wybrać i lata raz do tego raz do tego czego rezultatem jest nie zebranie żadnego ;/

1.jpg

Opublikowano

wczoraj normalnie latalem a dzisiaj cos mi nie chce zmieniac obrazkow boxow nwm u was dziala ?

@Edit

testowalem na mozilli na ktorej od dawna zmienialem te proxy , a dzis nie chcialo dzialac , testowalem tez na dwoch innych przegladarkach tez nic dopiero na chrome na ktorym wcale nie latam ani nie uzywam go zaczelo mi chodzic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...