Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie Gry.

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widziałem na mpcforum jakieś spolszczenia niestety linki powygasały wszędzie ktoś jest wstanie mi podesłać spolszczenie jakieś.

Nie lubie grać po angielsku z powodu słabego znajomości języka i 80% gry jest dla mnie nie zrozumiałe.

Dzięki z góry jak ktoś mi podeślę linka... nie spamować mi ,ze po angielsku też da się grać.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Spolszczenie już nie działa ponieważ smite został zaktualizowany a spolszczenie nie ;/  Chyba twórca spolszczenia przerwał na chwilę obecną dalszą aktualizacje.

Opublikowano

Jeśli masz zamiar grać, radziłbym nauczyć się angielskiego.

Głównie chodzi o ligowe.

Nie trzeba się uczyć, wystarczą podstawy angielskiego i wszystko się zrozumie, gra nie jest taka ciężka w tłumaczeniu jakby się mogło wydawać ;) A spolszczenia nie ma na aktualna chwile.

Opublikowano

Niestety nie masz racji bo często w ligowych trzeba się jakoś porozumieć, a jak widzę polaczka który piszę "Yes" "No" "Ok" i nic nie rozumie to mnie krew zalewa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...