Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop piłek.

krzychu853

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Co do drugiego mojego pytania to bez rękawicy lv to na m1 7lv psy, wilki, m2 25lv (lub cos około) dzikusy, pustynia początkowe pająki (około 30lv).  Chodzi o to gdzie lepiej postawić kilka botów, gdzie będą lepiej lecieć piłki i  około ile na godzine.

Opublikowano

Co do drugiego mojego pytania to bez rękawicy lv to na m1 7lv psy, wilki, m2 25lv (lub cos około) dzikusy, pustynia początkowe pająki (około 30lv).  Chodzi o to gdzie lepiej postawić kilka botów, gdzie będą lepiej lecieć piłki i  około ile na godzine.

Ustaw boda na dzikusach, i w Imha na oko nikt Ci nie powie ile ci pilek wpadnie bo to zalezy od szczescia. Lub metki w m2, wybijaj łuczników

2lj00au.jpg

Opublikowano

Dokładnie. Nie wiadomo ile piłek Ci dropnie, wszystko zależy od szczęścia.

Ja polecam dropić na Imha, bo nie dość, że piłki ładnie lecą to jeszcze czasami może Ribek lub FMS dropnąć i jeszcze na dodatek mało ludzi.

giphy.gif ­

Opublikowano

Witam. Ile około leci piłem w Imha, m1, m2, pustynia, słabe ezoty. I gdzie z tych miejsc najlepiej dropić ? 

Sam drop zależy od szczęścia, a najlepiej dropić w komnacie bossa w lochach małp.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...