Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop piłek.

krzychu853

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam kilka kont 30lv i kilka kont 1-30lv.  Eq takie średnie. Gdzie warto postawić kilka botów(kamermod) żeby ładnie piłki leciały?  Warto kupić rękawiczkę czy wystarczy te kilka kont ?  Serwer tbd. Jeszcze pytanko. Ile kosztuje rękawiczka na 3h za yangi, a ile na 1 miech za zł z IS.

Opublikowano

89 SM to ile zł? Bo obecnie nie mam pobranego metina, a ze względu na event chce wrócić. 

Jeszcze takie pytanko. Lepiej jeden bot z rękawiczką czy dwa bez? Czy to jest to samo. 

Opublikowano

89 SM to ile zł? Bo obecnie nie mam pobranego metina, a ze względu na event chce wrócić. 

Jeszcze takie pytanko. Lepiej jeden bot z rękawiczką czy dwa bez? Czy to jest to samo. 

40 zł. Raczej podobnie, ale ja wolałbym dwa bez - brak wydawania kasy  :rolleyes: 

giphy.gif ­

Opublikowano

Ustaw boty w pustyni, bo w m2 i tak jest nadmiar :x Nie kupuj łapki, nie odczujesz różnicy.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Będzie to jakoś lecieć na tych słabych ezotach? Bo zwykle tam stawiałem bota żeby dropić riby przy okazji ^^ 

Będzie lecieć przyzwoicie jak Magik z 8-go piętra :-)

xD

Opublikowano

Ile około na godzine? 30 da rade ?

Jak będzie wolny spot to może i da, wszystko zależy od twojego szczęścia ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...