Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ na PL Zamieniać czy Grać?

Resourt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. 3 dni temu zaczęłem grać na nowym privie, ładnie tam zarobiłem i zamieniłem się za EQ na PL co wyszło mi na ogromny +

Oto jakie EQ dostałem :

Śmiertelka +9 5b w tym 2k pż, 30 wartość ataku ( KD +3 ;/ )

FMS +9 5b śr 35 ( również KD +3 )

Ebo +9 Silny przeciwko zwierzętom +4%

Żelek +9

Srebna +9 Silny przeciwko orkom +6%

Okrągła +8

Okrągła +4 nno

buty 34;v 1kpż

naszyj 5lv 5kryt

PD 1h

Teraz pytanie. Wy byście grali na PL czy zamienili za EQ na jakimś privku ? Jestem ciekaw, bo ja raczej zamienię bo gra na PL jest nuda, teraz każdy privek.

Opublikowano

Zależy co lubisz jeżeli chcesz grać i przeskakiwać z serwera na serwera co ... dwa tygodnie to privy jeżeli nie zostań na PL pod warunkiem że to któryś  z serwerów Samos,Diumar,TBD bo na nich najwiecej ludzi gra .

Opublikowano

Andros, a warto nagrywać na YT i jeśli tak to gdzie reklamować kanał ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1226667-czy-warto-nagrywac-filmiki-z-pla/

Reklamować możesz np. na mpc, wrzucać swoje filmiki do działu media. Podobnie na innych forach. Możesz też nagrać filmik wspólnie z innym youtuberem, który ma już trochę subów, dzięki temu zrobi Ci dobrą reklamę.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Zazwyczaj to każdy eq z priva chce zamienić na PL. Nie opłaca Ci się. Pograj np na jakimś serwie typu Pandora, dorób się tam, wymień eq na PL i wtedy ulepszaj swoją postać na globalu

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngwwnalogic
Coś źle zrozumiałeś, grałem 3 dni na privie typu hard/medium tam nawet ładne eq zrobiłem rib +9 śr 46, smocza +9 5b itp. i koleś dał mi za to eq, które wyżej wymieniłem na PL :)

Opublikowano

Ja bym grał. Eq jest b. dobre, co za tym idzie gra będzie przyjemna. Jak ktoś wyżej wspomniał większość privów szybko pada, a polski global się utrzyma. Twoja decyzja ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...