Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogromną wadą palenia jest woń, która unosi się dookoła Ciebie po powrocie z fajki.
Jeżeli ktoś pali tak jak ja (paczka na tydzień) to raczej nie warto rzucać. Nie jest to jakiś wielki koszt i nie psuje tak zdrowia.

Papierosy są smaczne (idealnie pasują do piwa) i pomagają się odstresować (eh to magiczne otumanianie układu nerwowego) i pobudzają do działania.
Warte przytoczenia jest również ich magiczne działanie przy cięższym alkoholu (coś ala popitka w dymie).

f.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paliłem coś ok 3 miesięcy i przerzuciłem się na tabake o wiele lepsza nie jebie od ciebie czuć wyraźny aromat starcza na dłużej jest tańsza polecam każdemu żeby spróbować

Opublikowano

Kiedyś paliłem normalne fajki.teraz przeżuciłem się na bletki i specjalny tytoń do skracania tzw shag :) bardzo dobra opcja, nie śmierdzi tak jak normalne fajki i nie czuć tego ścierwa i kapcia w ryju xD

Opublikowano

Nie palę. Kilka razy zapaliłam, ale to bardzo rzadko. Jakoś nie "jara" mnie trzymanie małej rzeczy w ręku, wkładania jej do ust <bez skojarzeń! Zboczuchy!>  :P  Po prostu czułam się głupio, wstyd mi było. Nie dawało mi to nic, jakiegoś "ochłonięcia", uspokojenia, odstresowanie - jak zwał, tak zwał.

Dlaczego palą mimo tych ostrzegających napisów? Bo są uzależnieni, dla szpanu, dla odstresowania, kto wie... :)

Powiem ci tak, ja palę już od czterech miesięcy i nie żałuję. 

Papierosy oczywiście może i nie są zdrowe, ale równie dobrze wiele różnych rzeczy nie jest zdrowych takich jak np. kawa, chipsy, coca cola, pepsi itd.

Ludzie wmawiają sobie że papieros to zło i trzeba z tym walczyć, a równie dobrze zatruwają siebie innymi produktami które oferuje nam rynek w dzisiejszych czasach.

Wybacz, ale co jest dobrego w papierosach? :p

Opublikowano

Ogromną wadą palenia jest woń, która unosi się dookoła Ciebie po powrocie z fajki.

Jeżeli ktoś pali tak jak ja (paczka na tydzień) to raczej nie warto rzucać. Nie jest to jakiś wielki koszt i nie psuje tak zdrowia.

Papierosy są smaczne (idealnie pasują do piwa) i pomagają się odstresować (eh to magiczne otumanianie układu nerwowego) i pobudzają do działania.

Warte przytoczenia jest również ich magiczne działanie przy cięższym alkoholu (coś ala popitka w dymie).

Nie są smaczne(chyba że jakiś smakowy tytoń-shag, poza tym nie ma na rynku dobrych szlugów już) i nie pomagają się odstresować, palenie nie przynosi żadnych dobrych skutków. To wszystko to jest zwykle złudzenie. Lody czy czekolada tez jest smaczna a nie jesz ich regularnie. ;) Jak nie ma szlugów to się stresujesz a jak masz to możesz zwalczyć ten pseudo stres, tak to działa. Ja się zbieram do rzucenia niedługo bo najbardziej wkurwia mnie zmniejszony apetyt, kiedy nie palę to praktycznie cały czas mógłbym jeść a to bardzo mi się przyda bo robię masę od 3 miechów i aktualnie jest zastój bo coraz gorzej wchodzi waga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...