Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam kilka pytań do was, Czy palicie papierosy ? Jeśli tak to ile dziennie, może ktoś kiedyś palił ale pozbył się tego nałogu, jak ?

Czemu mimo napisów na paczce " palenie zabija " ludzie dalej je palą ?

u6pv.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo to kłamstwo jakoś mój ojciec pali już parenaście lat a jest zdrowy i nic mu nie dolega i to od 1 do 2 paczek dziennie. Ja na takie rzeczy nie patrze bo nikt nie wie jak umrze ja bede palil i umre przez to w wieku 60 lat np a ktos w wieku 30 lat pier*** go samochodz i tyle.Pozbyc sie jest ciezko ci powiem szczegolnie jak sie duzo pali ale moj brat ze wzgledu na dziewczyne rzucil palenie wiec trzeba miec motywacje. Ma sie jedno zycie wiec po ci sie ograniczac?xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Bo to kłamstwo jakoś mój ojciec pali już parenaście lat a jest zdrowy i nic mu nie dolega i to od 1 do 2 paczek dziennie. Ja na takie rzeczy nie patrze bo nikt nie wie jak umrze ja bede palil i umre przez to w wieku 60 lat np a ktos w wieku 30 lat pier*** go samochodz i tyle.Pozbyc sie jest ciezko ci powiem szczegolnie jak sie duzo pali ale moj brat ze wzgledu na dziewczyne rzucil palenie wiec trzeba miec motywacje. Ma sie jedno zycie wiec po ci sie ograniczac? xD

Skoro uważa, że nic mu nie jest to niech jedzie na tomografie płuc i wtedy niech to samo powie.

Nie pale tego ścierwa, niszczy organizm od środka gorzej, niż Wam się wydaje. Ale już lepiej palić normalne, niż te e-papierosy.

Opublikowano

Palilem nie caly rok ale rzuciłem bo zaczalem chodzic na silownie i ogolnie przerzucilem sie na zdrowy tryb życia.

Papierosy to g****o, nic nie ma z ich palenia dlatego zamiast palic to g****o polecam zioło. Zdrowsze a do tego mamy korzyści z palenia (haj <3)

Opublikowano

Wszystko jest dla ludzi.

Paliłam przez trzy lata, kiedy skończyłam gimnazjum to samo mi przeszło xD

Opublikowano

Komputer też szkodzi, kręgosłupowi, wzroku, sprawności fizycznej - a jakoś nadal siedzimy  <3

To samo jest ze wszystkimi innymi nałogami.

Jak ktoś zna umiar to mu nie szkodzi.

Opublikowano

To 3000 postów na potwierdzenie umiaru?

xD  

Nie znasz, nie oceniaj.

Opublikowano

Powiem ci tak, ja palę już od czterech miesięcy i nie żałuję. 

Papierosy oczywiście może i nie są zdrowe, ale równie dobrze wiele różnych rzeczy nie jest zdrowych takich jak np. kawa, chipsy, coca cola, pepsi itd.

Ludzie wmawiają sobie że papieros to zło i trzeba z tym walczyć, a równie dobrze zatruwają siebie innymi produktami które oferuje nam rynek w dzisiejszych czasach.

Opublikowano

Nie palę i palić nie będę. Zamiast wydawać na paczkę 10 zł wole se kupić owoce, słodycze czy piwo i inne napoje.

Opublikowano

Witam,

Mam kilka pytań do was, Czy palicie papierosy ? Jeśli tak to ile dziennie, może ktoś kiedyś palił ale pozbył się tego nałogu, jak ?

Czemu mimo napisów na paczce " palenie zabija " ludzie dalej je palą ?

Ja nie pale i nie mam zamiaru tego robić.

A wiele ludzi ma ten nałóg, bo z powodu swojego debilizmu zaczęli palić w wieku kilkunastu lat i robią to do tej pory.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Większość jest na tym forum jest w wieku 13-15 lat i teraz mówi ze nie pali...Zobaczycie w liceum :)

Pierdolenie takie :P

Ja siedze w drugiej klasie własnie, fajka w ustach fakt miałem pare razy ale jakoś mnie nie ciągnie do tego, chyba, że czasem w towarzystwie ale żeby nałogowo to nie ma mowy, po prostu nie chce, a są lepsze sposoby na odstresowanie

Opublikowano

Jak ktoś chcę niech pali to jego decyzja. Wszyscy mówią "papierosy zło, niszczą zdrowie, zabijają". Ale chcąc nie chcąc 100% ludzi nie-palących też umiera więc kto na tym gorzej wychodzi? Nikt :D

Opublikowano

Nie pale i każdy myśli, że jeżeli nie wyda tej kasy na fajki to sobie coś innego kupi, a w rzeczywistości i tak coś wypadnie i trzeba tą kase wydać także to temat do dyskutowania

Opublikowano

Moze jestem inny ale palenie jest dla mnie smieszne. Nie wiem co to wam daje. $wag? Czy o co z tym paleniem chodzi. Jakies gowno co sie wdycha i nic z tego nie masz, no prosze was to juz rownie dobrze moge sobie skrecic trawe (ta z podworka) i spalic. Na to samo wychodzi. W szkole na przerwach co przerwe widze jakis dzieciakow co juz nie umieja wytrzymac i musza zapalic, niby takie kozaki a jak cos to nie, nie ja nie pale prosze pana. To juz chyba lepiej sobie marihuane zapalic, po tym przynajmiej jest smiesznie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Też jak byłem gimbem to uważałem że nigdy nie zajaram szluga bo to zło, śmierć, a w sumie jaram od 2 lat, choć mało bo jakieś 5 petów max na dzien. ogółem nie ma na rynku "dobrych" fajek i powoli tracę przyjemność z palenia. Planuję rzucić jak wrócę z wakacji jakoś pod koniec lipca, mam nadzieje że sie uda.  A jak już palicie to polecam się przerzucić na shag czyli tytoń milion razy jakościowo, jest dużo smaków, nie jebie się takim typowym szlugiem. O wiele smaczniejsze, jakby kogoś to interesowało to pm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...