Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryhardzić czy założyć nowe konto?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kompletnie nie ma znaczenia... Skoro nie potrafiasz wyjść z golda to poprostu jesteś goldem i tyle... Ja wyszedlem do golda 1 w 2 dni, a w goldzie 1 spedzilem miesiac ponad, ale platynke juz mam, i ciagle rosnie. Nie umiesz wyjsc z golda - jestes goldem. To jest szczyt twoich mozliwosci i zadne inne konta ci nie pomogą. I wierz mi, jest spora różnica w grze golda 1 a platyny 3 ;]

Opublikowano

Jak się zdecydujesz na nowe konto, to z chęcią z Tobą zagram. Też mam w planach stworzenie nowego konta.

@Reph3at

Opublikowano

Sądzisz, że na nowym koncie wbijesz platyne jak na tym nie możesz? Przecież to bullshiet.. Nie możesz wyjść z golda, więc tam jest twoje miejsce... 2 konto nie pomoże (chyba, że przez ten czas nauczysz się lepiej grać, ale tak samo możesz to zrobić na main koncie)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Gra w goldzie jest fajna  [ po dlugiej przerwie wywalilo mnie do golda ale co tam xD] gra się milo fakt są ludzie co nie maja pojecia ale to w pojedynczych meczach :)

[okoli 50 gier i bedzie diamencik :)]

Opublikowano

Sądzisz, że na nowym koncie wbijesz platyne jak na tym nie możesz? Przecież to bullshiet.. Nie możesz wyjść z golda, więc tam jest twoje miejsce... 2 konto nie pomoże (chyba, że przez ten czas nauczysz się lepiej grać, ale tak samo możesz to zrobić na main koncie)

Potrafilem robić winstreaki po 20 gier bez bola ani drophacka (ten zresztą nie działa już na euw) doszedłem do golda 2 i co kurwa? Zwierzęta na rankedach. Ostatnio wbiłem 30 na nordicu i gram duo z kolegą z p3. 4 pierwsze placementy wygrałem bez problemu następne 3 = polak w teamie w każdej grze = przegrana. Wszystko zależy od tego czy trafisz słowiańską kurwę do teamu czy nie, poza tym to mi się przyjemniej gra na poziomie g1-p3 na EUNE niż na EUW

Opublikowano

Za bola zawsze report! :D

a co do tematu to graj ciągle, nie obrażaj, dobra farma + staraj się wywalczyć linie(nie oddawaj jej) dopiero na poziomie diamentu możesz sobie pozwolić na oddanie linii.

Pamiętaj 60% graczy to gówna od dziś reportuje każdego i zapisuje na kartce - podaje nicki kto jest flamerem, noobem itd i z kim na 100% się przegra ^^

trzeba ich jakoś wytępić..

I zagraj każdym championem.. naprawdę.. możesz się ździwić :P ale może być tak że znajdziesz nowego maina i od razu będzie ci się nim dobrze grać..

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

No nie wiem, bo grając same duo MMR będzie Ci spadać.

Radze Ci tryhardować, nie raz tak miałem że miałem 10 lose z rzędu, nie chciało mi sie grać, a tu nagle 15 win in a row :D

Opublikowano

Pewnie, że próbuj wyjść z Golda, naprawdę szkoda tych skinów, run i bohaterów. Poszukaj kogoś do duo, wygraj parę meczy pod rząd i elo już skoczy ;)

Opublikowano

Potrafilem robić winstreaki po 20 gier bez bola ani drophacka (ten zresztą nie działa już na euw) doszedłem do golda 2 i co kurwa? Zwierzęta na rankedach. Ostatnio wbiłem 30 na nordicu i gram duo z kolegą z p3. 4 pierwsze placementy wygrałem bez problemu następne 3 = polak w teamie w każdej grze = przegrana. Wszystko zależy od tego czy trafisz słowiańską kurwę do teamu czy nie, poza tym to mi się przyjemniej gra na poziomie g1-p3 na EUNE niż na EUW

I Ty się dziwisz, że nie możesz wyjść z golda ? Rotfl. Mentalnie to jezcze w brązie siedzisz. Zwalanie na team, flame i Bol...Biorąc pod uwagę twoje wypowiedzi w innych tematach to jak dla mnie jesteś kwintesencją typowego buraka i to właśnie przez takich jak Ty Polacy mają taką a nie inną opinię. Powodem twoich przegranych nie jest "słowiańska kurwa" w teamie, tylko to że jesteś no skillem i swoim flame psujesz rozgrywke. I takie ścierwa w goldzie siedzą...
Opublikowano

Ja mam 6 level na weście, 30 level Diamond V na eaście, więć możemy razem poexpić na euw i później pograć rankedy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...