Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryhardzić czy założyć nowe konto?

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na weście main konto, obecnie gold 3, przegrana seria do golda 2 (z któego już 2 razy spadałem). Do teamu dobiera mi kompletnych retardów lub po prostu enemy team ma lepszy teamcomp od naszego. Na tym koncie mam prawie wszystkich champów, 8 stron runek, mnóstwo skinów ale niestety - nic tam już nie ugram. Nie wyjdę wyżej z tego golda prawdopodobnie, do duo nie mam praktycznie nikogo. Więc naszła mnie myśl - czy nie założyć nowego konta? Widziałem jak w tutejszym wątko o ludziach do gry przewijają się posty o osobach z platyną na EUNE, tworzących smurfy na EUW i szukających osób do wspólnego expienia. Skłoniło mnie to do refleksji aby założyć nowe konto i grać z kimś od początku; "trenować" na rankedy. Co sądzicie? Z góry dzięki za opinie

Opublikowano

Chcesz nauczyć się grać, czy nie chce ci się grać rankedów? jak nauczyć się grać, to napewno(!) więcej się nauczysz chociażby na normalach, draftach niż grając od 1 lvl do 30lvl ( przecież tam to ty się oduczysz jak dobrze grać... ) a jak ci się znudziła gra, bo przegrywałeś, nie chce ci sie grac normali na tym koncie, to zaloz sobie nowe konto, i zobacz - czy wgl będzie ci się chciało grać, z 10 podstawowymi postaciami:)

Opublikowano

To nie jest to że nie umiem grać. Przy odpowiednich warunkach potrafię się dobrze wyfarmić i później zownić przeciwnika. No ale coz, w ostatniej grze dostalem elise ktora oddala przeciwnemu miderowi double buffa w 4 minucie, top mający ok 0/5 w tym samym czasie.. Ten losestreak zaczal sie ok miesiac temu - od tamtego czasu w sumie przegralem 5gier pod rzad. Wczoraj 1 wygralem a dzis 2 przejebalem no coz :f

Pomocnik
Opublikowano

Zalozysz nowe konto, wygrasz 10 pierwszych gier i tak bedziesz w goldzie, wiec nie lepiej grac dalej mainem ?

Opublikowano

Tryhard, nie wiem po co temat. Masz postacie runy i skiny, wiesz ile na nowym koncie trzeba zbierać na takie coś. Jeśli dobrze znalazłem twoje konto to masz zarobione na nim 298038 IP, jeśli Ci się chce tyle zbierać na nowe postacie i runy to rób nowe konta na którym i tak bd w goldzie, polecam pograć normale, znaleźć kogoś do duo i grać na starym koncie ;)

Opublikowano

Polecam używać BoL'a. Jak koledzy wyżej, nawet platyny bez tego nie potrafią wbić, no cóż. LoL schodzi na psy, taka prawda :P

­azYIWDl.png

Opublikowano

Polecam używać BoL'a. Jak koledzy wyżej, nawet platyny bez tego nie potrafią wbić, no cóż. LoL schodzi na psy, taka prawda :P

lol schodzi na psy ? chyba coś ci się pomyliło .

Opublikowano

Nie rozumiem... Po co zakładać nowe konto? Jakaś klątwa jest na tym czy jak? Co to zmieni gdy zaczniesz od zera? Skoro jesteś w GIII to chyba potrafisz grać lepiej od ludzi z lvl poniżej 30, więc tylko cofniesz się jeśli chodzi o poziom gry. Już lepiej dogadać się z kimś i pograć duo, nawet tu na forum możesz napisać. Z pewnością ktoś się znajdzie. 

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Moim zdaniem kompletnie nieopłacalne. Też miałem spory losestreak. Też myślałem żeby założyć nowe konto, ale zacząłem grać duo z kolegą i powoli z silvera wychodzę. (Bez bola)

Opublikowano

Powiedz mi czemu inni gracze wychodzą wyżej, a ty przegrywasz ? to jest proste oni po prostu grają bardzo dobrze, albo mają farta. Spokojnie ty kiedyś na 100 % wyjdziesz jeżeli na serio umiesz grać nie widzę innej opcji. Głowa do góry pech się kiedyś skończy :)

Jeżeli chodzi o duo to możesz grać z każdym ja na EUNE gram z grekiem w duo i jest dobrze

Opublikowano

lol schodzi na psy ? chyba coś ci się pomyliło .

Nic mi się nie pomyliło, niedługo nie będzie normalnych gier tylko wynajdą boty które będą za was grały, BoL to już pierwszy krok w stronę tego :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Nic mi się nie pomyliło, niedługo nie będzie normalnych gier tylko wynajdą boty które będą za was grały, BoL to już pierwszy krok w stronę tego :)

I tak kurwa ma być.
Opublikowano

Ja bym tryhardował.

Sam się zastanawiałem nad nowym kontem ale nie chciałoby mi się zbierać na kilkadziesiąt obowiązkowych postaci, których koszt wyniesie na bank 60k IP. Reflinków nie mogę aktualnie robić bo coś w kompie się zjebało i maszyn nie moge tworzyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...