Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Podoba Wam Się Taki Pomysł Na Serwer ?

CrazySpecial

Serwer  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sądzisz o takim serwerze ?

• Fajny !
      20
    • Może być .
      18
    • Lipa ;/
      7
  2. 2. Czy Zagrasz Na Takim Serwerze ?

• Oczywiście !
      16
    • Może.
      20
    • Nie :<
      7
  3. 3. Drop Z Kamienia czy z Rud ?

• Z Rud
      12
    • Z Kamienia
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napisałem ten post aby się was zapytać czy podoba wam się  pomysł na serwer. Otóż tak : Serwer posiadał by 2 wioski do których gracze mogli by dołączyć po wejściu na serwer. Po wybraniu wioski pojawiali by się w niej i mogli wykonywać w niej zadania itp. Każda wioska miałaby inne zadania do wykonywania . Wioski mogły by ze sobą walczyć oraz zakładać ze sobą gildie . Każdy gracz danej wioski miałby prefix odpowiadający danej wiosce . Wyłączylibyśmy teleport ze spawna do wiosek, czyli trzeba było by chodzić z buta lub jechać konno . Między spawnem a wioskami było by włączone pvp czyli każdy kto chciałby się udać do wioski mógłby zostać zaatakowany lub zabity przez drugiego gracza. Gildie można było by tworzyć 1500 kratek od spawnu. Dodalibyśmy system zamków, inaczej zwanym podbijaniem zamków. Dodalibyśmy również zwierzaki które można by było zdobyć za misje lub kupić . Dodalibyśmy również tzw. Bufera który sprzedawał by nam buffy (poty: siły,szybkości itp.) Craftowanie miksturek zostałoby zablokowane . End oraz Nether byłby Otworzony .

Jeżeli Podoba ci się pomysł lub nie podoba to napisz co można dodać / zmienić .

Opublikowano

Grałem już na takich serwerach ;-;

Powinny być dwa zamki (właściwie trzy np. red/blue/spawn)

i po za wioskami jakieś budowle (miasta schronienia z wyłączonym PVP/jaskinie w których można znaleźć jakieś unikaty/miejsca w których można zaliczyć questa)

Powinny być wyznaczone tereny spawnu niektórych stworów np. szkielety tylko w krainie szkieletów. Wtedy obie wioski musiałyby spotykać się w jednym miejscu, żeby ze sobą walczyć :3

PVP między mieszkańcami jednej wioski powinno być wyznaczone (chyba, że na arenie)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

W moim wypadku serwer wyjdzie RP/RPG ;-; Wydaje mi się, że to co napisałem idealnie pasuje do twojego serwera :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Bardzo fajny pomysl ! Powodzebia :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Bardzo mi sie podoba twój pomysł. Od razu po otwarciu bym grał, kiedy otwarcie :) Powodzenia z tworzeniem serwera ;)

sygnaturka.png
Opublikowano

Pomysl sam w sobie fajny ale jesli bedzie mozna tworzyc gildie to same wioski stana sie w sumie bezwartosciowe bo i tak nikt w nich nie bedzie siedzial.

Opublikowano

Pomysł fajny ale byś musiał wgrać dużo modów żeby się utrzymał dość długo , i żeby gracze chcieli by na nim grać dłużej niż tydzień dwa :P

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngrecu931 a po co mody ? taki serwer powstanie na pluginach + autorskich skryptach więc niewidze problemu, pozatym ten serwer nie będzie opierał się tylko na 2 wioskach i paru zadaniach ... można będzie tworzyć gildie, budować siedziby gildi, podbijać gildie ogólnie dobrze sie bawić ...

Opublikowano

Tak, napewno bym zagral na tym!

Zrobic jeszcze dungeony za ukonczenie ich dostajemy ciekawa nagrode oraz pisze na czacie np:
hersen233 ukonczyl dungeon pod nazwa: MPCforum

Opublikowano

Ciekawy pomysł. Jeśli serwer by wystartował , to na pewno bym zagrał.

Tępi ludzie są jak tępe noże. Dużej krzywdy nie zrobią , ale jak wkurzają ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...