Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę się przeciąga ale to przez nawał pracy przy serwerze ;)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm czy posiadacie jakąś reklamę :?

Bo na takim serwerze potrzeba trochę ludzi jednak. Ja serwer jednak polecam i zagram z moimi kumplami :). Zobaczymy jak to wszystko w grze wygląda :).

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Na serwerze na pewno zawitamy z ekipą; )

Do zobaczenia jutro na serwerze ! 

Mam nadzieję, że wszystko wypali.

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Czy macie jakieś zabezpieczenia przeciwko cziterom ? Chodzi mi tu głównie o graczy używających x-raxa. Nie patrząc będą ludzie którzy będą chcieli schować jakoś schowac swój dobytek, a z graczami używającymi rzeczy wymienionej przeze mnie wyżej będzie to trudne do zrobienia ;x.

A co do netheru. To daj możliwość ciągłego wchodzenia za drobną opłatą. 

@sory za doubleposta

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Czy macie jakieś zabezpieczenia przeciwko cziterom ? Chodzi mi tu głównie o graczy używających x-raxa. Nie patrząc będą ludzie którzy będą chcieli schować jakoś schowac swój dobytek, a z graczami używającymi rzeczy wymienionej przeze mnie wyżej będzie to trudne do zrobienia ;x.

A co do netheru. To daj możliwość ciągłego wchodzenia za drobną opłatą. 

@sory za doubleposta

Tak, obowiązuje drop ze stone'a, dirtu, sandu z różnym % + drop jest rozbudowany. Tak jak mówiłem, nigdzie nie jest napisane, że ma być łatwo. 

Hmm czy posiadacie jakąś reklamę :?

Bo na takim serwerze potrzeba trochę ludzi jednak. Ja serwer jednak polecam i zagram z moimi kumplami :). Zobaczymy jak to wszystko w grze wygląda :).

Reklamę cały czas staram się załatwić, niestety z większością jutuberów ciężko się skontaktować chociażby przez to, że nie podają żadnych kontaktów, a na YT odpowiadają z 4 dniowym opóźnieniem.. 

0RMbv6e.png

Opublikowano

A  jak ze startem wyrobicie się na to 18 stą:?

I kolega @Vibray miał namyśli tj RusekCygan czy macie zabezpieczenia przed tym żeby znaleźć za pomocą x-ray'a czyjeś schowki z rzeczami (pod ziemia, za ścianą, etc.).?

Opublikowano

Tak, obowiązuje drop ze stone'a, dirtu, sandu z różnym % + drop jest rozbudowany. Tak jak mówiłem, nigdzie nie jest napisane, że ma być łatwo. 

Reklamę cały czas staram się załatwić, niestety z większością jutuberów ciężko się skontaktować chociażby przez to, że nie podają żadnych kontaktów, a na YT odpowiadają z 4 dniowym opóźnieniem.. 

co do 1 pytania nie odpowiedziales drop se stone okej ale na xray widac skrzynie i jak taki xray przejdzie to widzi wkopie sie i pozamiatane czy jakos jest szansa zeby to ogarnac bo to sensu nie ma jak poloze skrzynie a na 2 dzien beda puste

i jeszcze jedno pytanie gdzie jest ip bo szukam z dobre 15 min i nie moge znalesc albo musze sie znowu uczyc czytac :P bo chcialem juz dodac serwer zeby byc przygotowanym ;)

ogolnie to patrze grafika taka jakas nie przyciaga uwagi zwykle napisy jakies tam ale co tam przeczytam i serio serwer jeden z najlepszych jakie widzialem ale wiekszasc ludzi jest wzrokowcami wejda zobacza ze tandetna grafika to od razu wylacza prezke wiec zalatwcie sobie cos lepszego zeby bylo mile dla oka ;)

Opublikowano

co do 1 pytania nie odpowiedziales drop se stone okej ale na xray widac skrzynie i jak taki xray przejdzie to widzi wkopie sie i pozamiatane czy jakos jest szansa zeby to ogarnac bo to sensu nie ma jak poloze skrzynie a na 2 dzien beda puste

i jeszcze jedno pytanie gdzie jest ip bo szukam z dobre 15 min i nie moge znalesc albo musze sie znowu uczyc czytac :P bo chcialem juz dodac serwer zeby byc przygotowanym ;)

ogolnie to patrze grafika taka jakas nie przyciaga uwagi zwykle napisy jakies tam ale co tam przeczytam i serio serwer jeden z najlepszych jakie widzialem ale wiekszasc ludzi jest wzrokowcami wejda zobacza ze tandetna grafika to od razu wylacza prezke wiec zalatwcie sobie cos lepszego zeby bylo mile dla oka ;)

Mamy zabezpieczenie przeciwko xreyowcom, także skrzynie, enderchesty, rudy itd są "widoczne" ale "skaczą" po całej mapie co powoduje, że są niemożliwe do zlokalizowania przez x-rey czy przezroczyste tekstury. 

Co do daty startu: na 18 raczej nie, na 19 już na pewno tak 

0RMbv6e.png

Opublikowano

Mamy zabezpieczenie przeciwko xreyowcom, także skrzynie, enderchesty, rudy itd są "widoczne" ale "skaczą" po całej mapie co powoduje, że są niemożliwe do zlokalizowania przez x-rey czy przezroczyste tekstury. 

Co do daty startu: na 18 raczej nie, na 19 już na pewno tak 

A czy można prosić o IP :?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz. Na serwerze na pewno zawitamy ze znajomymi skoro takowe zabezpieczenie posiadacie :)

Do zobaczenia o godzinie 19 na serwerze. Rozumiem że ip podasz przed startem?

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Ta, IP podam gdzieś pół godziny przed startem, ponieważ zawsze mogę włączyć whitelistę D

0RMbv6e.png

Opublikowano

@UP 

A okej ;)

Serwer da rade na 19 ? :D

i mam jeszcze jedno pytanie bo troszke sie odnalesc nie moge rozumiem ze tu gildi nie ma to jest mozliwosc zabezpieczenia jakos terenu ?

Opublikowano

Witam.

Przed starem chcialbym spytac czy jest plugin na party(druzyne)? I czy bedzie mozliwosc dodania go?

Opublikowano

nie chce spamowac ale wl mozna wylaczyc przez komede i reload zrobic to trwa max 2 min a sa 4 min po 19 wiec chyba cos nie dziala im :P

Opublikowano

Serwer wystartował z 3 minutowym opóźnieniem ale wszystko jak na razie działa ;) 

0RMbv6e.png

Opublikowano

Polecam serwer bardzo gorąco, jest on naprawdę świetnie zrobiony, administracja zna się na rzeczy i nie jest to kolejny serwer typu 'mam vipa, jestem bogiem'. 

Oczywiście, mamy rangi premium lecz są one stworzone tak, żeby dany gracz nie był wywyższony. 

Serdecznie zapraszam na serwer, gram pod nickiem Blacha988 ;)

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...