Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie m2boba

Sasiad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mysle ze moge pomoc wam z m2bobem dostalem jeszcze inna metoda ktora polega na paysafe card tzn. dostajecie licencje m2bob za paysafe 50zl ale tak naprawde nie tracicie tego 50 zl jesli chcecie wiecej info to pw ;')

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dmai jeżeli maiłbyś faktycznie sposób to byś go tutaj opisał. Wydaje mi się że na PW będziesz chciał kogoś po prostu zrobić w bambuko na 50zł (ale mogę się mylić)

PS. 69 postów :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewna osoba z forum miała cracka który działał lecz temat został zamknięty z powodu piractwa..

Pytanko mam - Instalowaliście na VirtualBoxie może windowsa i próbowaliście?

;-) ;-)

Opublikowano

Ale co próbowałeś odpalic? Bo chodzi o to żeby zrobić kilka triali na jednym kompie, więc spróbuj wyizolować ten plik co się pobiera po rejestracji.

Opublikowano

Próbowałem skanuje itp i wywala spowrotem do chrome i pisze  ze nie znaleziono żadnego konta. Dlatego iż  ten plik jskanuje i szuka czegoś co mu powie ze to jest ten komputer z którego było robione konto, dlatego plik sie nazywa; 
M2Bob-Nazwa,Uzytkownika.exe

Opublikowano

Crack jest chuyowy bo wywala boba co 5 min a moj sposob z psf jest sprawdzony nikogo nie zmuszam wy tracicie ^_^

Bo ktoś ci tu zaufa, nowy użytkownik, prosi o kasę itp 

Co do tematu probówałem vps ale nie mogę znaleśc darmowego 

Opublikowano

Na vps nie da rady, z tym dyskiem też próbowałem ale id nie chce się zmienić... :c

Opublikowano

Na vps nie da rady, z tym dyskiem też próbowałem ale id nie chce się zmienić... :c

Masz jakiegoś darmowego VPS ? Durga metoda nie zawsze działa poszukaj gdzieś innego info ale to są chyba blokady na HWID chociaż nie wiem czy ID dysku jest zmieniane podczas formatowania potwierdzone info że po formacie jest wszystko ok ?

Opublikowano

Nie sądziłem że się temat aż tak rozwinie. Ja generalnie się już z tym pogodziłem że nie ominiemy tego i siedzę na wh + pick upie kamera od dwóch dni w jednym miejscu i mam setki piłek. Polecam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...