Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie m2boba

Sasiad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie jest tak,ze zapytanie które nam daje triala jest wykonywane na stronie, czyli ze jak wejdziemy na odpowiednia podstronę to nam aktualizuje dane w bazie?

Opublikowano

Misiek pewnie czyta to i myśli "cóż za idioci" xD a tak serio to co jeszcze w systemie jest? xD coś związanego z plikiem hosts?

Albo sql injection?

Opublikowano

A jak by robić przywracanie systemu sprzed korzystania m2boba ? (Win7)

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

misiek se wala robi a wy wierzycie JEDYNY SPOSOB TO KUPIC KLUCZ ja kupilem nie zaluje odbijesz to w dwa dni ... a z pilek wybonowalem cale eq xdd

Start New Game ?

Opublikowano

Boze dalny, sciagacie MOD'a ustawiacie pelerynke exp donator usuwacie all itemy zeby widziec tylko pilki i yangi wlaczacie autopickup ustawiacie zeby zbieralo tylko pilki i te yangi zostawiacie gdzies konto z wh na jakims spocie.

Ja osobiscie na 3 konta przez około 6h ( noc ) miałem 650 piłek ( okolo )

@a co do m2boba to na 100% da się ominac jedne co trzeba to pojęcie jak to zrobic

Opublikowano

Próbowałem rozkładać plik exe ale nic mi to nie dało gdy otworzyłem w notepadzie to na samym dołu gdzie pisze source usunąłem to i wyskoczył błąd przy uruchomieniu może znajdziecie coś w dzienniku zdarzeń "SideBySide" cos może podpowie ;[

Boze dalny, sciagacie MOD'a ustawiacie pelerynke exp donator usuwacie all itemy zeby widziec tylko pilki i yangi wlaczacie autopickup ustawiacie zeby zbieralo tylko pilki i te yangi zostawiacie gdzies konto z wh na jakims spocie.

Ja osobiscie na 3 konta przez około 6h ( noc ) miałem 650 piłek ( okolo )

@a co do m2boba to na 100% da się ominac jedne co trzeba to pojęcie jak to zrobic

Kamer jest dobry ale nie wszystko zbiera a na wh banują :> Bana chyciłem więc wiem

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Jak nie działą jak śmiga :D

PS. Nie wie ktoś skąd pobrać WH do Pla? Bo chyba sobie zrobię jakiś 5 poziom i ustawię na wilczki.

w kamermodzie jest raczej.

@ juz nigdy nie biore sie za pobieranie zadnych crackow do m2boba. 7 keyloggerów mi wyszukało na kompie a przeskanoawlo dopiero 30% xD

@ http://screenshooter.net/8825023/krascpm nie wierze. :D

Opublikowano

Hehe :D A co do tego waithacka to użyłem tego /antifly i niby jest "on" odpaliłem pelerynki (też od kamera) i moby przychodzą ale nie padają. Coś robię nie tak?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...