Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie m2boba

Sasiad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usunąłem wszystkie klucze o nazwach metin2bob itp. ale niestety dalej nie działa... Ktoś już to kiedyś robił i wie jaki klucz za to odpowiada?

Często w rejestrze jest tak, że odpowiadają za to same ciągi znaków, bez żadnego tekstu.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

No to spoko - kilkaset kluczy... Challenge accept.

EDIT: Niestety próbowałem różnych kombinacji i nic nie mogę znaleźć. Możliwe że po prostu tego się nie da zrobić, chociaż z drugiej strony skoro plik z cmd coś wprowadza to w rejestrze musi zostać po tym jakiś ślad. Zapewne autor jakoś to schował bo inaczej każdy mógłby grać na darmowym M2Bobie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

50zl za 40dni.

Tak, jest mozliwosc zarejestrowania wielu kont na jednym komputerze, trzeba tylko miec mozliwosci i wiedziec jak do tego podejsc. Ja sposobu nie opisze bo zaraz by ten bug naprawili, a narazie potrzebuje bocika do pilek.

a na pw byś udostępnił twój sposób? albo podpowiedział trochę? xD

Opublikowano

Oplaca sie kupic m2boba :) Ja zarobilem ponad 400kk na TBD w miesiac :) Allegro i odrobione straty + mile przed ludzmi z eq :)

Opublikowano

Ja juz nawet próbowałem w tych plikach notepadem grzebać i znalazłem jakieś nazwy windowsowych dll'ek ale nie przydało mi się to xD

Opublikowano

Jest jeszcze opcja że jakąś część cracka ze starej wersji trzeba wrzucić do nowej. Ale to już takie moje dziwne rozkminy :D Mam nadzieję że coś wymyślimy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja próbowałem na wirtualnej maszynie odpalić na win xp i nic, jest napisane  że użyłem już wersji trial. (przy zakładaniu nowego konta)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...